Trotyl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Niewątpliwie, napinanie kuszy Na mozcascie i serpquakeu też wszystko w normie. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 - zapisz link do tego posta co napisałem i wróć do niego z a miesiąc 2-max3 Miesiąc minął. https://www.forum.opt...95#entry1297495 Skoro już wątek wypłynął... Minął drugi miesiąc. To został już tylko "max3". Edit: Dopiero zauważyłem, że kolega Remberciak jest zbanowany. Czyli i tak nie pogadamy - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Coś chyba zaczyna znowu się ruszać ... Czyżby nowy duży update? Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pewnie tak, już zmienili czcionkę pewnie coś nowego planują... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Myślę że jak w tamtym roku tak w połowie stycznia "średnie" przetasowanie... SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dość ostro mieli... wiec coś będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 U mnie 80 fraz poleciało w kosmos, ale nie wiem czy można mówić o update Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 U mnie 80 fraz poleciało w kosmos, ale nie wiem czy można mówić o update 80 fraz z 8 tysięcy czy 80 fraz z ośmiuset ? bo to jest drobna różnica Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 W granicach 3.5tys ale to spadek na jednej stronie więc bez paniki Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 na razie u mnie spokój, ruchy tylko o 2-3 oczka w górę lub w dół, więc nic szczególnego jedyne co zauważyłem to przez ostatnie dni (tydzień, dwa) fatalna indeksacja nowych stron, podstron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jest jakieś zawierowanie, ale czy to update ? Szczerze wątpię. Za każdym razem jak wchodzę rano na forum pio i widzę aktualizację w temacie pingwin update, to mi włosy stają dęba. Ale po sprawdzeniu dziś widzę, że nie będzie nerwów. Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @hyhy różnie bywa. Przed ostatnią aktualizacja tez wydawało mi się, że nie będzie nerwów Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie zamieszczajcie niesprawdzonych informacji, bo w końcu ktoś zejdzie na zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jedyne co zauważyłem to przez ostatnie dni (tydzień, dwa) fatalna indeksacja nowych stron, podstron Przy odpowiedniej "zachęcie", 30 minut po rejestracji nowej domeny może ona "siedzieć" w indeksie. Sprawdzone kilkanaście godzin temu. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 30 minut po rejestracji nowej domeny może ona "siedzieć" w indeksie. Potwierdzam. 3 dni temu wordpress w niecale 24h złapał site 80 Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.