Kung Fu SEO Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak nie dostaliście i nie chcecie nic wnieść, to po co tu piszecie? Bo to jest wątek "Pingwin Update 2.1", a nie "Pingwin Update 2.1 spadki". Póki co, wniosłem najwięcej konkretów - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Panowie, jak niektórym nerwy puszczają - to proponuję seteczkę/piwko Ja do tego dołożę przekopanie działki, może mi wtedy puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak dobrze blake, że mamy ciebie, ratujesz poziom społeczności swą niesamowitą wiedzą oraz nieskończoną możliwością lansowania się gdzie popadnie! Ja tymczasem uciekam cieszyć się weekendem, wam tez to polecam, a monitoring pozycji odłóżcie na tydzień. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek84 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie właśnie zaczynają się wejścia z gogla ale na dziwne frazy Te pozycjonowane dalej w XXXXe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja do tego dołożę przekopanie działki, może mi wtedy puści Ja idę na bajka, pogoda ładna - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Niezły syf się zrobił Strony zafiltrowane sobie wypłynęły na powierzchnię. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Panowie, jak niektórym nerwy puszczają - to proponuję seteczkę/piwko Ja do tego dołożę przekopanie działki, może mi wtedy puści Niektórym to nawet już zwieracze puszczają.... Weckend jest ! trzeba na grzyby lub ryby jechać Ps. Zgred wiedział co robi - chłopisko przeczuwało temat i na kilkanaście dni wyniosło się z kraju Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek84 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Niezły syf się zrobił Strony zafiltrowane sobie wypłynęły na powierzchnię. To tylko świadczy o tym, że to jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Z tego co zauważyłem... i może tylko u mnie tak jest, że strony poleciły, które mają linki wplecione w treści np. precle czy drupale... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santer Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 trzeba odczekać kilka dni, jeszcze wiele może się zmienić Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Szczerze to wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Myślę, że czekają dalej nie będziecie w topach... Zawsze piszecie czekać ale i tak nic się nie zmieni Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wniosek jest prosty : wszystko co bylo pozycjonowane, poleciało. Na zielono mają Ci, którzy nie budowali linków, siedzieli gdzieś tam w top 20-30, linkowana konkurencja wypadła i oni weszli. No i ewentualnie CI, ktorzy zajmuja sie dużymi serwisami z duża ilością contentu. Widzę też powroty z filtrów ubitych linkami kilkanaście miesięcy temu serwisów. Szkoda tylko, że taki syf w wynikach. Sprawdźcie sobie np branże deweloperską : https://www.google.pl/#q=mieszkania+jab%C5%82onna&safe=off Wcześniej było 5-6 stron deweloperów, teraz tylko gratka, otodom, oferty.net To tylko jeden z przykładów, jakich jest setki. Oczywiście w górę pkt, zumi, firmy.net i inne tego typu serwisy. Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wniosek jest prosty : wszystko co bylo pozycjonowane, poleciało. Na zielono mają Ci, ktĂłrzy nie budowali linkĂłw, siedzieli gdzieś tam w top 20-30, linkowana konkurencja wypadła i oni weszli. No i ewentualnie CI, ktorzy zajmuja sie dużymi serwisami z duża ilością contentu. Widzę też powroty z filtrĂłw ubitych linkami kilkanaście miesięcy temu serwisĂłw. Szkoda tylko, że taki syf w wynikach. Sprawdźcie sobie np branże deweloperską : https://www.google.pl/#q=mieszkania+jab%C5%82onna&safe=off Wcześniej było 5-6 stron deweloperĂłw, teraz tylko gratka, otodom, oferty.net To tylko jeden z przykładĂłw, jakich jest setki. Oczywiście w gĂłrę pkt, zumi, firmy.net i inne tego typu serwisy. Oj nie do końca... Strony linkowane również poleciały w topy... Portal z dużą ilością dobrej jakości contentu poleciała w dół... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardriver Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ciekawe jest to ze wszystkie strony (9 projektów) robie tak samo, tym samym i w takim samym tempie (w większości osiągnąłem zadowalający dla mnie i dla klientów wynik, więc to co robiłem działało), a tylko dwie mocno dostały, jedna minimalnie, reszta powiedzmy bez zmian (skoki 1-2 pozycje w dól lub w górę). Ale one są jeszcze niestabilne więc aż tak na to nie zwracam uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.