Skocz do zawartości

Pragnę się pochwalić

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

W zakichanym obowiązku każdego mężczyzny, jest swoiste zadanie płynące z byciem facetem (choć nie ojcem;) pogratulowania tak cudownej roli innemu osobnikowi tej samej płci :)

okazwłoka setki nieprzespanych nocy, tysiące osranych pampersów i radości z każdej wam chwili ;)

Jak i wszystkim innym młodym ojcom ;)

Edita

Dzięki "Nikuś i Oka" za lajka ale to wy macie większy plus za to ;) a jeszcze większy jak udowodnicie, że facet ma JAJA potrafi udowodnić dziecku co warte w życiu, to rola na najbliże kilkadziesiąt lat ;)

Pozdro ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koleżanki, Koledzy dziś o 17:50 moja rodzina powiększyła się: Krystian urodził się miesiąc wcześniej ale na szczęście jest w dobrej kondycji- waga 2510, mierzy 50 cm. Marzenia się spełniają :)

Minęło już trochę czasu od narodzin Krystiana. Nie chcę Was nudzić ale jedno zdjęcie wczorajsze pozwolę sobie wkleić. Świat z synem jest zupełnie inny ;)

1ddbbd0d69325364med.jpg

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dzięki wszystkim :) Zaraz mija pierwsza doba, Namiś wygląda na zdrowego chłopa. Spokojny jak tatuś gdy się nie denerwuje ;) Pierwsza pielucha z wielką kupką zmieniona :D

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

pierwsza pielucha najgorsza, obsraniec malutki, wydaje się strasznie kruchy, człowiekowi drżą ręce. To samo pierwsza kąpiel, nie wiadomo jak trzymać...., po paru miesiącach człowiek staje się zawodowcem.

po paru miesiącach człowiek staje się zawodowcem.

Przy kolejnych dzieciach też :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Największa radocha jak dzieciak pierwszy raz wyciągnie ręce do Ciebie ...

Gratulacje :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• 1 miesiąc temu...

Największa radocha jak dzieciak pierwszy raz ...

.. przyniesie wypłatę do domu hehe ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności