bajaboss Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam, Przedstawiam silną grupę 55 domen na skrypcie wpkat: tadeusz-rydzyk.pl Cechy grupy: różne adresy ip różne dns silne domeny z historia cały czas linkowane domeny z PR świeża nie zaspamowana grupa! Cennik multikodów: Zwykły: 1 multikod = 15 zł Premium: 1 multikod = 25 zł Gold: 1 multikod = 39 zł Regulamin: https://tadeusz-rydzyk.pl/regulamin Dodaj do całej grupy już teraz: DODAWARKA Kontakt: biuro[małpa]studiototal.pl Dane firmy: StudioTotal, NIP 5130187548, REGON 122406450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie chcę wyjść na żebraka, ale zazwyczaj przy takich ogłoszeniach pojawiają się jakieś darmowe multikody do przetestowania Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacky Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 i ja trzeba najpierw przetestować Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Darmowe kody do grupy wpis zwykły: tadek1 tadek2 tadek3 tadek4 tadek5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podałeś cennik multikodów, a dodanie wpisu do jednego katalogu też jest płatne? bo nie widzę żadnego info przy wyborze rodzaju wpisu. EDIT: hehe ale fuks, akurat skończyłem tekst Wykorzystałem tadek3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos83 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki za info żaden kod nie działa To jest moja mała stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 pewnie ktoś chamsko walnął byle co żeby wykorzystać kody a teraz sobie spokojnie wpisy poprawia, ja zaraz po ich publikacji wstawiłem tekst i już pierwszy kod, który wpisałem był wykorzystany, fuksem ten tadek3 zgarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacky Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no mi też się nic nie udało, a zaraz po publikacji kodów wpisywałem. Gdyby była możliwość przetestowania katalogu raz jeszcze to proszę o kod na PW. Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pamiętajcie, że zawsze kody można też kupić W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @positive Nie brałem pod uwagę, że ktoś będzie chciał dodawać pojedynczo - wprowadzę jakąś mikropłatność Kody na pewno się jeszcze pojawią (np. za polubienie fanpage itp) i tym razem zostaną na PW przesłane, a narazie zachęcam do testów 15 zł to chyba niewygórowana cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja też jeżeli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja też poproszę multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skocio Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kolega napisał że 15zł to nie wygórowana cena można zapłacić. ja poczekam na moment "polubiania" fb wtedy wpadnie kodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ładna domena VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xirus Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 nie działa zakup zwykłego kodu. Wg mnie linki w promowanych powinny iść na wpis w katalogu a nie robić mały SWL (tytlko dla tego nie chce kupić lepszego wpisu ) Polecamy moduły PrestaShop ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.