Hermit90 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Co polecacie? Ktoś kiedyś mi doradzał pewien program, ale zapomniałem jak się nazywał ; < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Piwik? Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 https://pl.lmgtfy.com/?q=statystyki+do+strony Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 https://metrika.yandex.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Używa ktoś jeszcze czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jeśli masz dostęp do logów, to wypróbuj któryś z offlinowych analizatorów, na przykład WebLog Experta, choć wersja darmowa daje dużo mniej możliwości niż płatna. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Na razie testuje yandexa i chociaż do analytica się nie umywa, to miejscami jest przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 chociaż do analytica się nie umywa nikt tobie nie zabrania korzystać z Google jak uważasz ze yandex nie umywa się, ja i wiele innych maja inne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie mówię, że jest zły, gdyby był, to bym go nie używał. Oceniam ogólnie, np. z dodawaniem stron miałem 2 małe problemy. Poza tym menu wydaje mi się być trochę mało intuicyjne, ale może to kwestia przestawienia się. Ale dane daje, to jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Właśnie kwestia przyzwyczajenia a z dodawaniem niema żadnego problemu jak wybierasz weryfikacje przez plik txt i wszytko się szybko dodaje. Najlepiej na początku założyć konto email na Yandex później z tego poziomu wszytko dodawać. Dane daje, ruch weryfikuje, nawet województwa w Polsce opisuje prawidłowo raporty ma moim zdaniem bardziej czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Piwik bardzo fajnie chodzi Szukam osób będących na bbhf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomki Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja też należę do zwolenników PIWIK-a. Mam zainstalowaną wersję na serwerze do której podłączyłem kilka serwisów. Ustawienie strony startowej dostosowanej do moich potrzeb - miodzio. Działa dość płynnie, więc spokojnie mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Najlepiej na początku założyć konto email na Yandex później z tego poziomu wszytko dodawać. Dane daje, ruch weryfikuje, nawet województwa w Polsce opisuje prawidłowo raporty ma moim zdaniem bardziej czytelne. Yandex nie jest taki tragiczny, można się przyzwyczaić. Jednak jest to wyszukiwarka i sprzedawanie za free informacji wyszukiwarce jest złym pomysłem. Niezależnie czy to jest Google, Yandex, czy Bing. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Kiedyś testowałem Piwika i na początku działał dobrze, ale po zebraniu kilkuset tysięcy rekordów w MySQL zaczęły się problemy z wydajnością i obciążeniem. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 [...] Yandex nie jest taki tragiczny, można się przyzwyczaić. Jednak jest to wyszukiwarka i sprzedawanie za free informacji wyszukiwarce jest złym pomysłem. Niezależnie czy to jest Google, Yandex, czy Bing. Generalnie tak, ale technicznie rzecz biorąc te informacje mogą być wykorzystane nie tylko "przeciwko" tobie/stronie ale także z korzyścią. Kiedyś testowałem Piwika i na początku działał dobrze, ale po zebraniu kilkuset tysięcy rekordów w MySQL zaczęły się problemy z wydajnością i obciążeniem. Też tak macie? Jeżeli to jest dedyk/vps to prawdopodobnie odpowiednia konfiguracja MySQL-a powinna pomóc. Jeśli to jest współdzielony hosting, to instalowanie na nim piwika w takim sensie, że służy ta maszyna do zliczania i analizy statystyk, nie jest dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.