Skocz do zawartości

Strona sądu najwyższego za 554 000zł.

mol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masz tam coś takiego jak e-wokanda, itd. Poza tym mogą do tego dochodzić aplikacje desktopowe + może jakiś support. Mnie ta cena w ogóle nie dziwi. Firma, która ma wyrobioną markę się ceni i zarabia. Sam bylem obecny przy wdrażaniu pewnego systemu dostępnego nazwijmy to publicznie. Strona posiada formularz, który przyjmował imię, nazwisko i tego typu bzdety. Po uruchomieniu systemu okazało się, że wiele ludzi wpisuje wszystkie dane caps lockiem lub wszystkie piszą małymi literami(i potem mieli pretensje, że na dokumencie ich imię i nazwisko też jest tak zapisane). Reakcja prosta - niech platforma zmienia dane w formularzu, czyli ustawia pierwsze litery w słowach na duże, odpowiedź firmy 20h*240zł ;) Po prostu przywykliście do stawek z allegro i tego typu stron.

Osiek ma rację - przyzwyczailiście się, ba, mało tego, wyceniacie swoją pracę na głodowe stawki, a potem dziwicie się, że jakaś firma wzięła 500kpln za stronę. Nie można pracować na sam zus bo to nie prowadzi do niczego dobrego. Ostatnio niechcący trafiłem na rynek w UK, sektor IT - tam godzina pracy specjalisty (przeniesienie strony) krzyczał 1000 funtów i... nikogo to nie dziwiło. Firmy opierają się na referencjach i zlecają robotę. A u nas? Bawią się w licytacje o złotówki żeby podjąć się tylko jakiegoś zlecenia choćby za 100 zł.

na pewno przetarg był otwarty kto Wam przeszkadzał stać do przetargu i dać swoja ofertę?

Maxiu , o to chodzi, że właśnie nie było przetargu i SN złamał prawo ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Byli takie głupie?? przecież ustawa o zamówieniach publicznych ma w tym przypadku zero jedynkowe wymogi.

Ano byli ;) i jeszcze głupiej się tłumaczą ;)

https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/719574,sad-najwyzszy-zamowil-drogastrone-internetowa-bez-przetargu-zlamal-prawo.html

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Ubi ius incertum, ibi ius nullum - gdzie prawo niepewne tam nie ma prawa. Przychodzą mi na myśl jeszcze dwa dzisiejsze artykuły z gazeta.pl

https://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,14295167,Western_benzynowy__czyli_dojne_pogranicze.html?as=2

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14293536,Zlapali_cie_z_marihuana__Masz_tylko_10_proc__szans_.html

Smutne to wszystko.

Nietuzinkowe imprezy firmowe i integracyjne dla firm Gdańsk i Trójmiasto. Best injector machine needle head for food and meat. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności