Skocz do zawartości

New celebriti :)

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już mnie Zgred (Paweł) wyśmiał :) to jakby ktoś nie czytał, to wrzucam:

https://www.seostation.pl/wiedza/aktualnosci/wywiad-pawel-gontarek.html

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Obecnie możemy go znaleźć m.in. na polskim forum Google dla webmasterów, gdzie pomaga jako TC - Top Contributor (tłum. Najlepszy Współtwórca).

O nie! To przekracza wszelkie granice przyzwoitości! :D

just joke, żeby nie było :)

seowyszbanner.gif

Napisze krótko - wszędzie trzeba mieć swoich ludzi :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Jak już mnie Zgred (Paweł) wyśmiał

Hmm, czy ja tam czegoś nie zauważyłam? ;>

A nie, bo nie wierzył że wrzucę na PiO ;) odnośnie arta nic nie mam.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Rasista ;-) Tylko kolorki się troszkę tu komuś pomyliły :)

Rasiści są na tym drugim forum.

to działa w obie strony z tym samym skutkiem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Jeden Biały promuje

Już gdzieś pisałem, nie mam czasu w tym roku na oplanie się i proszę mnie tu nie wyrzucać bladości :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Beer opalasz się jak jajko na lewa stronę.

Już to kiedyś pisałem: nie czuje się ani biały ani czarny ... pewne rzeczy bolą każdego: mnie akurat ucho.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności