Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obiecałem, że wrócę do tematu to wracam, bo to "śmierdziało wałem" od samego początku.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Oby wszyscy potencjalni klienci ją dostrzegli, proponuję w ofercie podać link do tego posta, będzie bardziej widoczny o ile oferta utrzyma się do jutra (nie wiem czy przeczytałeś regulamin działu oferty).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja nie wiem czy Ty dobrze wiesz, że forum jest otwarte i jeśli zamierzasz za przeproszeniem trolować to zejdź na drugi plan. Śledzę forum od kilku ładnych lat, gdzie w czele osób zaczepiających innych jesteś właśnie Ty. Nie zamierzam prowadzić potyczek z dziećmi. Ja tam życzę Ci sukcesów i obyś zwiększył swoją kulturę osobistą, bo niejednemu zaszedłeś za skórę :)

Blake już Cię kocham :))

Ja tam życzę Ci sukcesów

A ja Ci nie życzę powodzenia w dalszym naciąganiu leszczy. Weź się do uczciwej roboty to nie będziesz musiał z siebie trolla robić.

bo niejednemu zaszedłeś za skórę :)

Nie mam w naturze włażenia w ()() nikomu a to, że czasami napiszę jak jest i kilka osób nie udupi $ u takich jak Ty chyba powinno być doceniane.

Śledzę forum od kilku ładnych lat

Wiem, ile to już kont miałeś? Podobno kilka osób Cię szuka.

Nie zamierzam prowadzić potyczek z dziećmi

Spoko, moje na PiO nie zaglądają.

Wystarczyło napisać kilka głupkowatych postów na starym koncie, aby stać się "starym" wyjadaczem z mailem na gmailu. Do grona magików i rudych dołączył właśnie kolejny PiO-wski inżynier z doświadczeniem.

Jak czasami Blake coś głupiego napisze to aż szkoda czytać. Ale musze przyznać wyjątkowo ostatnio coraz mądrzej pisze :)

I zgadzam się, że ten wysyp starych kont z których za chwile mądry magister, inżynier czy innej maści Spec zachwala swoje wspaniałe umiejętności jest po prostu żenujący.

a ja spawacza w osłonie argonu :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

kierowca wózka widłowego może być?

Też mam :D (nawet licencje poddźwigowego) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności