SzlafRock Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Żałosne, naciągane, bez polotu... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ... i z błędami ortograficznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 SS pozwie nas wszystkich Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Kapitan, weź to żałosne gó**o wypieprz z mojego wątku, proszę Ciebie to nie ten poziom raz a dwa sprawa jest naprawdę poważna , poważniejsza niż się Wam wszystkim wydaje, czekam na zgodę na publikacje niektórych faktów i dokumentów jakie wpadły mi w ręce i naprawdę to są bardzo poważne sprawy przy których krętactwa Urbana to małe miki .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Beer, myślę że sporo osób tutaj sprawę traktuje poważnie. SS dużo bardziej partolą robotę niż ekipa remontowa u Zgreda. Dlatego trzeba ich napiętnować i ostrzegać pt. klientów. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Całkiem poważna sprawa i takie zagrywki jak z tym durnym filmikim psują tylko jej wydźwięk Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ciach... Cenzura... Dzięki Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Beer: co tu więcej mówić - trzymam kciuki. Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintweb Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Beer: co tu więcej mówić - trzymam kciuki. Wydaje mi się, że większość seowego świata trzyma kciuki za Beerbanta i za to żeby utarł nosa Sunrise System. Opinie o Sunrise System bedą teraz jeszcze bardziej nieprzychylne. Strzał w stopę... Strony na wordpressie na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tylko patrzeć jak pracownicy Sunrise System zaczną mi oferować kasę za likwidacje wpisów , praktykują już z resztą coś takiego oferując "umorzenie długów" w zamian za usuwanie opinii i wycofywanie skarg wnoszonych do "Firmy przyjaznej klientowi" .... Za donosicielstwo z resztą też płacą ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Publikując na forum podobne teksty, wkładasz broñ w ręce ss. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Publikując na forum podobne teksty, wkładasz broñ w ręce ss. Gdybym nie miał na to dowodów nie publikował bym. Na wszystko co o nich publikowałem mam dowody ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Beer, trochę czasu już minęło a Ty coś milczysz w temacie Dawaj njusy godne 1 str. onetu Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 A co ja biedny zrobie jak żadnych niusów niet ? Z nudów może opublikuje case study ich tej śmiesznej niby analizy SWOT Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Myślę, że jak dojdzie do rozpraw to SS już nie będzie. Beer ja mam tak, że w mojej branży na 60 reklamujących się "odwykówek" 58 działa nielegalnie, nie donoszę, bo nigdy nie byłem kapus.... Wiekszość z nich to debile dziś powstają, jutro upadają. wygrywam jakością. Mnie też denerwują pajace, jakoś staram się przeżyć w świecie debili ( wg statystk 15% ma IQ<70pkt). Jak będziesz się wybierał do Wawy daj znać. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.