Huggo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 na razie mam cały czas z pio po 15/20 online osób . @Edit: Dłuższy czas temu inni którzy otwierali blogi też byli jechani na tym forum, a teraz cały czas Ci co na nich nagadywali siedzą na ich blogach i komentują wpisy ^^. Ale nie będę pisał tutaj na forum publicznym o jaką osobę chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 postanowilem stworzyć blog seo i chciałbym was się poradzić co miałbym za pluginy na niego wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Można wymienić masę blogów specjalistów seo, którzy piszą (lekko powiedziawszy) nie na temat. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja tam lubię czytać takie blogi, materiału z SEO i tak nigdy nie ma na tyle żeby wpisy zapchać, wiec ludzie piszą o innych rzeczach i to nawet ciekawe informacje. Dajcie więcej linków!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 https://planeta-seo.pl Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 co miałbym za pluginy na niego wstawić @Huggo, zamiast odświeżać co parę sekund niniejszy wątek, mógłbyś przejrzeć ten dział Bo jeszcze chwila i topic zostanie przeniesiony do działu Dowcipy babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 @ear Spokojnie ja wiem co mam zainstalować, ale chciałem z czystej ciekawości zapytać co inni instalują, by może z danej wtyczki skorzystać jeśli by mnie zainteresowała. @edit: ale dzięki za informację na pewno popatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A najlepiej podpatrz ciekawe rozwiązania u innych, jak ja Np. Zgred na swoim blogu się chwali każdą nową wtyczką; czasem warto coś odgapić od innych... babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolesna_prawda Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Najważniejsze w blogu seo są linki dofollow z komentarzy. Zyskasz wielu stałych czytelników. Jest taka wtyczka, ale nie pamiętam nazwy. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nazywam się Kamil Wijas i pracuje w tematyce SEO od 2006 roku. Optymalizacja i pozycjonowanie to moja pasja, dlatego na tym blogu będę starać się pisać na bieżąco artykuły, które będą informowały czytelników krok po kroku jakimi technikami wykonuje pozycjonowanie, by było efektywne. Ponad 7 lat doświadczenia a wy się z niego naśmiewacie jakby dopiero zaczynał. Nieładnie! Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 https://planeta-seo.pl a tutaj same specjalisty som Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Huggo Pozyskuj ruch na blogu-Seo z organików a nie z PiO, jeżeli blog będzie dobry, rzetelny, ciekawy i wnoszący coś do branży to prędzej czy później Cie stąd zaczną linkować. Robienie takiego "kontrowersyjnego" tematu żeby zyskać ruch i reklamować swój blog to moim zdaniem samobójstwo. Był tu taki jeden co tak reklamował swojego bloga i swoje każde wpisy, ale już się chyba nie pokazuje bo przeniósł się do Forum googla:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Najważniejsze w blogu seo są linki dofollow z komentarzy Nie masz racji i to się nazywa "bolesna prawda" Zyskasz wielu stałych czytelników Jeżeli myślisz, że tylko na podstawie możliwości umieszczenia do follow w komentarzach zyskuje się czytelników to już nawet nie jest bolesne ale wręcz szkodliwe Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolesna_prawda Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie mów, że wziąłeś na serio to co napisałem... bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kurde ile ten kojot ma tych blogów bo juz sie pogubilem przez bhs mu banuja? Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.