Nikonem Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ...ostatnio dałem się skusić na rewelacyjną ofertę o nazwie"piramida linków"... i dałeś to na swoją główną domenę. Kozak jesteś. Powiedzmy, że jeśli chodzi o pozycjonowanie jestem w podobnej do Twojej sytuacji ale IMHO nie wykazałeś się rozsądkiem. Podobnie cierpię na ciągły brak czasu ale takie pomysły? Ponadto nie neguj rozwiązań które słabo wypróbowałeś na jednej domenie i w jednym przypadku. Nie brzmi to profesjonalnie i przekonująco. Tymczasem... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja bym nie płakał. Te piramidy na pewno były bardzo dobre, bo gwarantem był sam Kojotek. Wyobraź sobie jakie były te, z których trochę nabijał się na blogu. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie no przestańcie się śmiać z piramid. A skąd wiecie że niewolnicy nie zawalili sprawy?, a może akurat wtedy była burza piaskowa? A tak na poważnie, czego oczekujecie po takich piramidach?, porządną piramidę trzeba robić z miesiąc lub dłużej. A czemu?, trzeba zrobić pierwszy poziom, poczekać jakiś czas, przefiltrować linki które zostały, (duża część na pewno będzie usunięta), potem to samo z drugim poziomem, trzecim itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ...gwarantem był sam Kojotek... Uważaj bo jest on na PiO pod ochroną. Podobnie jak piramidy w Afryce Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilo2 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Znowu muszę te scenkę z knajpy zacytować: Panie kelner ! - co ? - w mojej zupie są dwie muchy ! - a pan byś chciał walkę byków za 3,50 ? nie ważne ile zapłaciłem za bilet. obiecano mi walkę byków i że poleje sie krew a bardziej poważnie, nie jest tak jak napisał D_S. ze się żalę. po prostu wyraziłem swoją opinię. Według mnie nie warto się w to pakować. Po przeanalizowaniu sprawy stwierdzam że ryzyko znacznie przewyższa potencjalne korzyści. Nie spodziewałem się ze od razu wrócę ze stanu sprzed roku gdzie byłem gdzieś na TOP2 lub 3, ale skok z 10 o 1-2 oczka to troszkę mało. Tak na marginesie. Kilku osobom należy się piwo za szybkie odgadnięcie kto stał za tym przedsięwzięciem. widzę że znacie się tu wszyscy jak łyse konie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 obiecano mi walkę byków i że poleje sie krew Na Allegro są same obiecanki cacanki. Chciałeś walkę byków a dostałeś kota w worku. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ale "cud" świata zamówiłeś. W szoku jestem Piramidy są be. Najlepiej robic je przez rok, a nie miesiąc O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Piramidy są be. Najlepiej robic je przez rok, a nie miesiąc możesz rozwinąć swoją myśl? jeśli ktoś jest w stanie wyciągnąć wnioski na jednym(kulawym) przykładzie to powodzenia życzę... strona dostała wcześniej po du**e, autor "testu" kupił piramidkę i myślał, że nagle będzie nad znaczkiem google... a może by się pan autor zastanowił za co strona poleciała w dół? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dobra piramida (na prywatnych softach i bazach) to doba roboty, więc gdybym sam miał wyceniać 300-1000 zł niewyjęte. Niestety wielu nie stać nawet na test. Kupują coś z allegro po 2 zł licząc na boosty w serpach - później płaczą, że nie działa. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panie i Panowie wbijcie sobie w mózgownice, że coś co jest wartościowe nie będzie kosztowała 9,90 czy 2-4 stówki bo aby zrobić coś naprawdę skutecznego to potrzeba czasu/umiejętności/wiedzy/wartościowych stron a to niestety zawsze kosztuje Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panie i Panowie wbijcie sobie w mózgownice, że coś co jest wartościowe nie będzie kosztowała 9,90 czy 2-4 stówki bo aby zrobić coś naprawdę skutecznego to potrzeba czasu/umiejętności/wiedzy/wartościowych stron a to niestety zawsze kosztuje Lubie GO LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 @gilo2 to polewaj to piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panie i Panowie wbijcie sobie w mózgownice, że coś co jest wartościowe nie będzie kosztowała 9,90 czy 2-4 stówki bo aby zrobić coś naprawdę skutecznego to potrzeba czasu/umiejętności/wiedzy/wartościowych stron a to niestety zawsze kosztuje Choć nie zawsze zgadzam się ze zdaniem, to tutaj akurat bardzo ładne podsumowanie. Dlatego najlepsze grupy katalogów cenią się za multikody. Osobiście wolę dodać wpis do 10 mocnych katalogów za 50 zł, niż w tej cenie mieć ok. 340 wpisów + 3 linki w treści. Choć cena nie zawsze=jakość, to przeważnie tak jest. Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jeśli mowa o piramidach z allegro nadzorowanych przez Kojota to niestety ale, muszę powiedzieć, że robota była zrobiona dobrze, solidnie i odniosła oczekiwany skutek. Na temat innych piramid wypowiedzieć się nie mogę bo nie korzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdw Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Przeczytałem cały wątek. Zaczęło się od skarg będących w gruncie rzeczy paszkwilem na własną nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, a skończyło się na tym, że w zasadzie najlepszą piramidą będzie ta, którą sobie każdy sam zbuduje. Na to przynajmniej wychodzi, co zresztą nie byłoby pozbawione sensu, bo przecież do każdej strony zmieni się trochę profil linków, tematy, metody- wszystko. Zresztą, o ile mi wiadomo, coś takiego jak jedna recepta na wszystkie bolączki pozycjonowania jeszcze (albo już) nie istnieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.