Skocz do zawartości

[prywata] Podkładki pod mysz z nadrukiem

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Produkuje ktoś z PIO ? Dałbym zarobić :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Zgredzik, jaki nakład? Bo przy małym nakładzie (obstawiam poniżej 100) taniej będzie chyba szukać w firmach, które robią tzw. fotoatrakcje (puzzle, kubki, poduszki itp) - np. fotojoker. Dużo zależy też od tego, czy mają być najzwyklejsze, czy też może jakieś podrasowane - dziwne kształty, kalendarz miesięczny itp. Jakby co wal na pw - podpowiem, pomogę ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

no właśnie raczej małe nakłady ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

To i ja się podłączę do tematu jeżeli Zgred pozwoli, również mały nakład a do tego poszukuję gdzieś takich smyczy z nadrukiem,długopisów z grawerem i jakiejś dobrej drukarni do ulotek w A4. Wiem, że tego dużo jest na allegro, ale wolę dać zarobić komuś już sprawdzonemu.

Specjalista ds komplikowania spraw prostych

@zgred - jutro się dowiem czy znajoma drukarnia robi takie rzeczy, z reguły robią niemal wszystko więc może akurat się uda - napisz mi na PW dokładny nakład jaki Ciebie interesuje. Generalnie im mniejszy tym... drożej niestety.

@Kordy - napisz nakład i czy te ulotki chcesz z projektem czy masz coś swojego.

na allegro tego niby tutaj dużo jest... ale nie zawsze jakość jest najlepsza to raz a dwa to nie zawsze czasem zdarza się, że chcesz ulotki na papierze 135g (taki jest na aukcji) a w rzeczywistości otrzymujesz 90 :D

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

To i ja się podłączę do tematu jeżeli Zgred pozwoli, również mały nakład a do tego poszukuję gdzieś takich smyczy z nadrukiem,długopisów z grawerem i jakiejś dobrej drukarni do ulotek w A4. Wiem, że tego dużo jest na allegro, ale wolę dać zarobić komuś już sprawdzonemu.

ulotki - tylko allegro.. cenowo wypada najlepiej, sprawdzone na własnej skórze (w sumie około 60 tysi ulotek z różnych źródeł i na allegro relacja jakość-cena wypadła najlepiej)

długopisy z grawerem - mam sprawdzoną firmę, ale cena zawsze zależy od nakładu, więc nie podam jaka by była cena - mogę prosić o wycenę, ale podaj nakład :)

smycze - popytam kumpla, który zamawiał gdzieś smycze kilka lat temu - ta którą dostałem od niego do dziś jest ok ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

smycze to robiłem w borson.pl

nawet nie wiedziałem, że w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze używa coś takiego jak podkładka ;) Od lat nie widziałem nic takiego ;)

Dobra mysz optyczna i można jeździć nawet po szklanym blacie :) Podkładka to dla mnie problem, nie pomoc ;) No chyba, że z kilkoma działającymi jednocześnie wejściami USB, to tak. Żadne inne zwykłe, bezprzewodowe, podświetlane itp. mnie nie jarają... :)

idźcie do np luxmedu - zobaczcie jak działają myszki bez podkładek :D

Kordyn odezwij się na priv co dokładnie potrzebujesz. ja mam drukarnie;)

pozostałych gadżetów nie robie.

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności