5il3nt Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zresztą teraz dostałem zaproszenie z TVN do wzięcia udziału w programie "ugotowani" To daj znać kiedy mogę zobaczyć mojego SEO idola w TV ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 I co, wiadomo coś w sprawie Mistrzostw? Bo jak zaczniemy w grudniu to już nie będzie sensu... Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Specjalnie dla Ciebie https://www.silesiasem.pl/mistrzostwa-polski-w-pozycjonowaniu-stron-2013 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czemu ma służyć rejestracja konta jako firma, skoro brać udział w konkursie mogą tylko os. fizyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Startującym i nie: preludium konkursowe Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Można by ekstra punkty dać za to kto ile zarobił na reklamach na stronie w tym czasie, to też dobry wyznacznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 w regulaminie jest chyba mały błąd Ostateczna data rejestracji strony konkursowej to 28 lutego 2013r. Po upływie tego terminu formularz rejestracji będzie zamknięty. Domena musi zostać zarejestrowana po ogłoszeniu rozpoczęcia konkursu i nie może posiadać żadnej historii oraz linków do niej prowadzących (BackLink). Konkurs trwa od dnia 1 marca do 31 maja 2013 do godz. 10.00. Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No to ja już szykuje działa i mocne linki na 1 marca Można by ekstra punkty dać za to kto ile zarobił na reklamach na stronie w tym czasie, to też dobry wyznacznik Litości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No to czas grzacz automaty Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pula nagród przekracza 10tys, wiec bedzie o co powalczyć prócz dumnego tytułu Mistrza w Pozycjonowaniu Stron Oficjalna strona konkursowa https://www.mistrz2013.seopl.org/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Fajnie będzie się zmierzyć. To będzie mój debiut w tego typu konkursach, już się zapisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja się wole nie zapisywać tylko obserwowac zmagania z prostego powodu , nie chce zawstydzić was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Podanie w portfolio że jest się w TOP10 najlepszych pozycjonerow robi już wrażenie i niezły PR,więc zajęcie 8 czy 10 miejsca ładnie można przekuc w sukces Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Punkty naliczane będą w systemie dziennym w zależności od aktualnej pozycji strony konkursowej w wyszukiwarce Google. przydało by się określić , że dla ustawionej geolokalizacji Polska bo sobie ustawię na "Pipidówę Górną" i zawsze będą TOP1 ... dostałem zaproszenie z TVN do wzięcia udziału w programie "ugotowani" wybierasz się ? jak coś to daj znać w którym odcinku będziesz T. W życiu ... TVN to gówniana telewizja ... Poczekam aż się zgłosi BBC Podanie w portfolio że jest się w TOP10 najlepszych pozycjonerow robi już wrażenie i niezły PR Chyba tylko na panu Zenku z Kapciszewa Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ...... Podanie w portfolio że jest się w TOP10 najlepszych pozycjonerow robi już wrażenie i niezły PR Chyba tylko na panu Zenku z Kapciszewa Pewnie masz racje poco komu portfolio czy referencje wystarczy powiedziec ze jest sie pozycjonerem :-) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.