Gość ddmarcin Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Skoro dowcipy:) to można typować i nikt chyba się nie obrazi:) ten żart już znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Co to jest soe? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 S erial o E jmsie ?? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie naśmiewajcie się z Kolegi, bo "to tylko wychodzi wasza głupota" Mam tylko jeszcze pytanie do @ddmarcin jako tutejszy wioskowy głupek: ten żart już znany rozwinąłbyś myśl? Bo niestety nie chodziłem do gimnazjum: nie było już i jeszcze... no i nie wiem o co chodzi a chętnie bym się pośmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie naśmiewajcie się z Kolegi, To dział dowcipy czy mnie coś ominęło ? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddmarcin Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No moja mała literówka soe cieszę się że was tak rozbawiła:) swoją drogą nie padł jeszcze żaden typ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To dział dowcipy czy mnie coś ominęło ? a co Ty tak do siebie? poszedł za linkiem? @ddmarcin nie padł żaden typ, bo nie rozumiemy tego żartu... tu same stare dziady przesiadują i potrzeba, żebyś rozwinął troszkę temat... Może masz jakiś typ, to może bym wiedział, o co chodzi, a tak... normalnemu wioskowemu głupkowi musisz to łopatologicznie wyłożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Polski Dżejms Bond Taki ktoś pewnie ma inżyniera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaene Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Kto to jest James Bond? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddmarcin Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To dział dowcipy czy mnie coś ominęło ? a co Ty tak do siebie? poszedł za linkiem? @ddmarcin nie padł żaden typ, bo nie rozumiemy tego żartu... tu same stare dziady przesiadują i potrzeba, żebyś rozwinął troszkę temat... Może masz jakiś typ, to może bym wiedział, o co chodzi, a tak... normalnemu wioskowemu głupkowi musisz to łopatologicznie wyłożyć. Najłatwiej będzie jak sprawdzisz jakimi cechami charakteryzował się słynny james a potem postarasz się dopasować do użytkownika a może zdjęcia któregoś z użytkownika przypomina owego jamsa no inaczej nie dam rady tego dowcipu rozwinąć. Jak nie trafiony to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 SOE = Scroll of Escape - powszechnie używany w grach mmorpg magiczny zwój ucieczki do miasta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Polski Dżejms Bond Taki ktoś pewnie ma inżyniera. Już któryś raz to tu na PiO widzę. Z tego co ja wiem od profesora, który u mnie wykładał i załapał się za zycia do encyklopedi inżynier to: mieszanka 100% wiedzy i 0% idioty magister to: mieszanka 0% wiedzy i 100% idioty magister inżynier to: mieszanka 0% wiedzy i 100% inżyniera O co kaman z tym inżynierem na PiO? Jest jakiś inżynier pozycjonowania, czy ki grzyb? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokimbo Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ale suchar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To dział dowcipy czy mnie coś ominęło ? a co Ty tak do siebie? poszedł za linkiem? @ddmarcin nie padł żaden typ, bo nie rozumiemy tego żartu... tu same stare dziady przesiadują i potrzeba, żebyś rozwinął troszkę temat... Może masz jakiś typ, to może bym wiedział, o co chodzi, a tak... normalnemu wioskowemu głupkowi musisz to łopatologicznie wyłożyć. No i oto chodzi PS poszedł, ale nie zakumał bo dzisiaj obsuwa intelektualna totalna po spotkaniu z superhiper inżynierem turbo webmasterem Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Polski Dżejms Bond Taki ktoś pewnie ma inżyniera. inżynier to: mieszanka 100% wiedzy i 0% idioty ja mam tyle Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.