Huggo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 To się ocknąłeś Zgred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 To się ocknąłeś Zgred eee nie sądzę Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Imperatorowi nic nie leci. haha Imperatorowi tylko rośnie. Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 w tym temacie widze całe stado osób, ktorych albo dawno nie było albo nigdy sie nie wypowiadały Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imb Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Całkiem niezły ten update. Nie ma jakiś ogromnych wzrostów, ale w najgorszych przypadkach 2-3 oczka wszystko poszło w górę Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 I wreszcie stało się. Tak czułem że będzie to w październiku. Drobne zmiany w serpach dzieją się w każdym miesiącu, ale poważne "tąpnięcie" ma miejsce przynajmniej od 2 lat zawsze w kwietniu i pazdzierniku. Pamiętam kwiecień 2011 i pazdziernik 2011, oczywiście nie zapomnę kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ciekawe co z domenami które poleciały w kosmos. Próbować odzyskać czy zaczynać od nowa? A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 sorry, wybaczcie , ze tyle tu spamuję, ale kolejna strona odżyła !! - ta miała filtra dłuuugo i dziś z kosmosu :) Dziś jednak DUŻE plusy dla googla. Żeby nie było - oberwałem też dzisiaj i odczuje to kasowo, ale to co wraca ma większą wartość. Wracają serwisy dla ludzi Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zgred, czasami niektórzy wolą nie wypowiadać się czasem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Albo to jakaś zbiorowa halucynacja... Albo zacznę sprzedawać pakiet Antypingwin... Bo ja u siebie tego updatu kompletnie nie widzę... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 to może Ci którym tak powzrastało podzieliliby się choć ogólnymi radami a nie "wzrosty. nie znacie się.. znów do góry". ja totalnie dalej nic nie kapuje po tym updacie. kilka stron moich kluczowych - robione identycznie - i efekt? kilka w dół, kilka w górę. nie jest to też EMD bo moja strona EMD jedna spadła, druga akurat mocno wzrosła.. ale czemu to nie wiem bo robiona identycznie jak te co spadły.. https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 w tym temacie widze całe stado osób, ktorych albo dawno nie było albo nigdy sie nie wypowiadały Albowiem w seło szczęśliwi są ci co nie mają nic do powiedzenia... Imperatorowi nic nie leci. haha Imperatorowi tylko rośnie. No to Imperator jest jak Chuck Norris... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 to może Ci którym tak powzrastało podzieliliby się choć ogólnymi radami a nie "wzrosty. nie znacie się.. znów do góry". ja już napisałem radę, chociaż rzadko dzielę się spostrzeżeniami - oglądałeś 'Wejście smoka' ? Pozycjonowanie bez pozycjonowania M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Bo ja u siebie tego updatu kompletnie nie widzę... Pingwin to nielot, doczłapie się i do Ciebie. Cierpliwości. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wiecie co, prawdziwego pozycjonera poznaje się nie po tym jak siedzi w TOPach, a po tym jak się podnosi z kolan po updajcie. To tak dla zachęty dla tych co teraz są na kolanach - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.