Optymalizuje Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W końcu udało się dobrnąć do końca testów i wybrania odpowiedniego narzędzia, uszytego na miarę moich możliwości. Pod uwagę brałem przede wszystkim poprawność sprawdzanych danych oraz formę ich przedstawienia. Zdecydowanie mogę polecić Positionly.com, które spełniło moje oczekiwania. Dodatkowo udało mi się otrzymać bardzo korzystne warunki współpracy. Konto udostępniłem swoim klientom, którym podoba się taka rozbudowana możliwość raportowania. Serdecznie dziękuję Wszystkim za pomoc przy wyborze i wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mogę śmiało polecić stat4seo fajnie śmiga na serwerku Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Korzystałem dotychczas z https://webpozycja.pl/ Mam jednak 150 stron i 2000 fraz a Webpozycja ostatnio ustaliła limity i za konto muszę zapłacić 615 zł rocznie. Czy możecie polecić coś rozsądnego za mniejsze pieniądze? Może jakiś skrypt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 zerknij na CRM kojotka nie wszyscy polecają, ale ja używam od początku powstania softu i jestem zadowolony jak nie musisz często zadawać suportowi głupich pytań, to wychodzi tanio, a działa naprawdę OK. 150 stron i 2000 fraz - bez problemu Ci codziennie obrobi (moje dają radę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @adrians: polecam swój skrypt - czyli Stat4Seo Licencja 246zł brutto (opłata jednorazowa). Do tego można kupić np. pakiet proxy w proxymarket (20zł/msc) lub hosting SEO z wieloma IP (też za 20zł się znajdzie) i śmiało można monitorować nawet ponad 3000 fraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 proxymarket + Stat4Seo i będziesz zadowolony Ten skrypt kosztuje niewiele i świetny SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 stat4seo.pl śmiało polecam Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azil Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Stat4Seo kupiłem z 14 dni temu i naprawde jest rewelacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expert Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 proxymarket + Stat4Seo i będziesz zadowolony Ten skrypt kosztuje niewiele i świetny Popieram - takie zestawienie jest MEGA - też polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzięki za pomoc. Pytanie jeszcze do osób korzystających z Stat4Seo ile proxy załatwi sprawę przy 2000 zapytań i do którego miejsca pokazuje pozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Sadze ze 5-10 phpproxy wystarczy do 2000 zapytan. To do ktorego miejsc pokazuje sam okreslasz - mozesz zapytac w dol nawet o 10.000 SERPow Tylko wtedy wiecej proxy i szybsza maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4min Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Szczerze to w każdy oprogramowaniu do monitorowaniu pozycji można znaleźć to, czego nie ma drugie. W takim wypadku cenna za produkt staje się bardziej umowna, jeśli jesteś zainteresowany np. monitorowaniem pozycji zagranicznych serwisów. W tym wypadku trzeba wybrać miedzy ilością domen a możliwościami samego serwisu. Znacie może jakieś inne SMP poza tymi, które zostały wyżej wymienione? Mogą być zagraniczne ...podejrzewam, że cena do możliwości może być bardziej konkurencyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4min Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ..jakoś do końca nie jestem przekonany co do poprawności oszacowywania przez nie pozycji; na chwilę obecną sprawdziłem dwa polskie produkty: seostation i webpozycja, obydwa zaniżają pozycję stron o dwa oczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 s4min, każdy system ma nieco inny sposób liczenia wyników, poza tym dochodzi do tego wiele czynników, przez które wyniki są inne nawet po każdorazowym ich odświeżeniu przy samodzielnym sprawdzaniu. Jeśli masz stronę na niskich pozycjach to naturalne mogą być wahania nawet o 10 pozycji i więcej. Jak masz wątpliwości co do dokładności wyników w jakimś systemie to najlepiej napisać do supportu (w przypadku stacji możesz się odezwać do mnie na priva), bo bez danych na temat sprawdzanej strony i fraz ciężko podać konkretną odpowiedź. mysql1984 - hmmm... Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26) Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memlon Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Obecnie korzystam z dwóch monitrów pozycji seostation i seo-stat (dłużej z sostation). Funkcjonalności w obu narzędziach są podobne. Z różnic jakie zauważyłem to w seostation jest możliwość monitorowania pozycji również w bingu, nie ma tego w seo-stat. Poza tym w seostation jest duża elastyczność w Tworzeniu raportów dla klientów. Warto jest przetestować oba narzędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.