jachu Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 https://www.zmieleni.pl/ Kto popiera? Kto się wstrzymał? Osobiście można ładnie obserwować siłę FB (i co daje news na onecie) ;] CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Brak przekierowania z www. na bez www bądź odwrotnie. Nie wróżę sukcesów w serpach Bardzo podoba mi się ta akcja. A JOW to coś co przynajmniej częściowo może uzdrowić nasz kraj. Bo tak na prawdę teraz kandydaci z rubieży są zwolnieni z wszelkiej odpowiedzialności społecznej a ich popularność wynika z działań marketingowych "na górze". e:ort nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 niestety nie da się ukryć, że partie i p-osłowie czują się bezkarni i wchodzą w tyłki lemingom raz na 4 lata ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A to dla tych co o zmieleniu pojęcia nie mają. Made in TVN więc wypada wierzyć Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jestem przeciwny JOW i Kukizowi. Chłop zszedł na zła drogę. A taki fajny był herbatnik. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dlaczego przeciwny JOW? Może jakiś argument? Czy po prostu Kukiza nie lubisz? ;d CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Przykro mi to mówić ale większość winy za obecny stan ponosimy my bierne społeczeństwo,, nikt więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Materiał TVNu szokujący. Arogancja polityków i wykręcanie się sloganami, przy jednoczesnej nieumiejętności przyznania się do zrobienia ludzi w balona. A większość ludzi ma krótką pamięć, więc kolejną porcję kitów można im wcisnąć co 4 lata. Wiadomo, że JOWy są niewygodne dla partii, bo nie mogą na listach wystawiać kumpli, którzy im kiedyś pomogli, dali robotę komuś z rodziny itd. No i nie można opylić miejsca na liście. Same straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Niestety, nasze społeczeństwo jeszcze nie dojrzało politycznie. Jednomandatowe okręgi wyborcze dają możliwość do jeszcze większych manipulacji niż obecnie. Jednym słusznym rozwiązaniem jest model Niemiecki. Gdzie jedna część posłów wybierana jest z jednomandatowych okręgów wyborczych, a druga z klucza partyjnego. Tylko taki system daje pewne gwarancje, że nie dojdzie do nadużyć. Jeden drugiemu będzie patrzył na ręce. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jednomandatowe okręgi wyborcze dają możliwość do jeszcze większych manipulacji niż obecnie. W jaki sposób? Tylko taki system daje pewne gwarancje, że nie dojdzie do nadużyć. Także nie rozumiem. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jednomandatowe okręgi wyborcze dają możliwość do jeszcze większych manipulacji niż obecnie. W jaki sposób? Tylko taki system daje pewne gwarancje, że nie dojdzie do nadużyć. Także nie rozumiem. Jeśli nie widzisz zagrożeń i ich nie rozumiesz, to dlaczego w ciemno popierasz gniota. Właśnie tak robią klienci AmberGold, lokowali kasę ponieważ sąsiad mówił, że się opłaca. Taka właśnie jest dojrzałość naszego społeczeństwa. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja chciałbym żebyś mi wytłumaczył te zagrożenia a nie pisał mi na ile jestem dojrzały. Potwierdź proszę własne słowa. Taka odpowiedz podważa Twoją wiarygodność. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Gdzie jedna część posłów wybierana jest z jednomandatowych Przy niemieckim modelu nie da się manipulować w okręgach jednomandatowych? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Właśnie tak robią klienci AmberGold, lokowali kasę ponieważ sąsiad mówił, że się opłaca. Taka właśnie jest dojrzałość naszego społeczeństwa. Jeśli tę sprawę porównać do Amber Gold to faktycznie można. Z tą jednak różnicą, że Marcin P. wkręcił mydleniem oczu parę tysięcy osób - Donek i jego kumple zrobili w balona prawie milion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Gdzie jedna część posłów wybierana jest z jednomandatowych Przy niemieckim modelu nie da się manipulować w okręgach jednomandatowych? To jest fragment wyrwany z kontekstu, który nie odnosi się do sedna sprawy. Przeczytaj całą moją wypowiedz, z której jest cytat. Jeśli tę sprawę porównać do Amber Gold to faktycznie można. Z tą jednak różnicą, że Marcin P. wkręcił mydleniem oczu parę tysięcy osób - Donek i jego kumple zrobili w balona prawie milion. W sprawie JOW też można powiedzieć o mydleniu oczu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.