Epso Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ja osobiście używam addera, ale dopiero kilka dni, czy program dobry? nie wiem. Jedna ze stron zaczęła notować wzrost: Ale czy to zasługa programu nie wiem, bo strona jest również pozycjonowana w inny sposób. Dodałem teraz inną stronke która jest dodawana tylko adderem i porównam efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Oj znów adder... dajcie sobie już spokój albo zmieńcie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ta fraza jest słabym wskaźnikiem 'mocy' addera ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulesz Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dzięki bardzo za opinie jeśli chodzi o Seo Bohatera i edytora czy ma znaczenie język , pracuje w Irlandii i chcę dodawać głównie do anglojęzycznych katalogów? Surprise your partner in the bedroom!! visit Sexy lingerie online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 @kulesz... rusz tyłek! Tutaj zadawaj pytania na temat programu. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulesz Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 za dużo na głowie człowiek ma i czasami nie szuka tam gdzie powinien hej Surprise your partner in the bedroom!! visit Sexy lingerie online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja osobiście używam addera, ale dopiero kilka dni, czy program dobry? nie wiem. Jedna ze stron zaczęła notować wzrost: Ale czy to zasługa programu nie wiem, bo strona jest również pozycjonowana w inny sposób. Dodałem teraz inną stronke która jest dodawana tylko adderem i porównam efekt Niezłe wzrosty, chyba kupię ten program, tylko zabrakło danych na ośkach. To o ile te skoki o jedno miejsce czy o tysiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koba Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A co ma do rzeczy liczba miejsc? Liczy się trend który po odbiciu jest wyraźnie wzrostowy w tym horyzoncie czasowym, zatem Adder robi dobrą robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreno Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam Podepnę się pod temat. W moim przypadku chciałbym podlinkować dwie własne strony. Dostałem listę 7000 katalogów hiszpańsko jezycznych Moglibyście polecić mi odpowiedni program do linkowania gdzie mógłbym podpiąć własną listę katalogów Z góry dziekuje Alfombrillas y cubre maleterosCristal retrovisor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 wszystko zależę jaki to skrypt jeśli katalogi stoją na PHPld to SliqSubmitter https://www.forum.optymalizacja.com/topic/154702-sliqq-submitter-v3/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.