Skocz do zawartości

Niektórzy chyba nie wiedza na czym praca seowca polega

lilavati

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja ze swoim brakiem dobrej znajomości tych wszystkich rzeczy odpadam w przedbiegach :) poza tym uważam, że SEOwiec aby był dobry musi posiadać coś czego akurat nie wymienił nikt a są to dwie najważniejsze rzeczy:

1. spostrzegawczość

2. analityczny umysł

poza tym to żmudna nudna dłubanina :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

1.500,00 zł - 2.000,00 zł / miesięcznie (Brutto)

- trzeba zrobić zdjęcie towarowi :excl: i wstawić na allegro (to się za tyle zgodzę :excl: ale to młode atrakcyjne kocice z tego co zrozumiałem ;) ("Mamy 4 koty (3 czarne i 1 rudy) - łażą wszędzie - uwaga alergicy")

haha dobre francuskie przysłowie mówi "lej na mur" ;) albo lepiej jest stworzyć "ścianę płaczu" :)

Mamy już umywalkę, ale łazienka jest w remoncie (korzystać można)

a na koniec

nie jestem przedszkolanką a szkoda bo to pewny zawód :)

jak jesteś seowcem w firmie to masz się zająć analizą konkurencji wymyślaniem odpowiednich schematów itp a nie tracić czas na tworzeniu zapleczówek i wymyślaniu setnego tekstu na te zapleczówki. tutaj jest prawdziwe powiedzenie, że jeśli ktoś jest do wszystkiego jest do niczego

Amen...

Zgredziol tanio sie puszczasz :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

@Beer: skąd wiesz co siedzi w CV :)

pozostali tez mogliby zas"ł"ac skrzynkę :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

@Beer: skąd wiesz co siedzi w CV :)

siedzi 58KB :)

eh, czepiacie się. sami pisali w tym wątku, że zgłoszeń mają mnóstwo i za tę kwotę co oferują z pewnością mają w czym przebierać.

ja znalazłem dziś coś najlepszego i tym samym wygrywam ten wątek, ok?

https://www.wykop.pl/ramka/1179141/i-wybier...zlowieku-prace/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności