Margrabia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Cześc jak w temacie Czy jest sens pozycjonowania na Geo PL skoro wnioskuje że większość która wchodzi na google przypisuje im jakis "losowy" region" ?? Jaki procent ludzi może waszym zdaniem zmieniać na główną PL ?? Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Niewielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uniaika Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Racja, całkiem niewielki. Nie ma sensu. usługi brukarskie GryfinoWizaż SzczecinMakijaż Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (...) Nie ma sensu. polemizowałbym. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie ma sensu na Polskę, proponuję na Marsa .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 jest sens, bo jeżeli fraza mocna na Polskę, to wyświetla się w lokalnych, pod warunkiem, że odpowiednio stworzona i zoptymalizowana witryna Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie ma sensu. Dlaczego? Uzasadnij. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jeśli robbieriviera ma rację to jest sens ale czy tak jest na pewno, czy geo pl może jest na równi traktowana jak inne lokalizacje? Bo to że mało osób klika geo PL to raczej prawda byłem przed chwilą w dwóch kawiarenkach i przypatrzyłem się ludziom którzy wchodza w wyszukiwarkę i rzeczywiście nie patrzą co się im tam z boku wyświetla @Breebant przyznam że na Marsa nie próbowałem szukaj w wynikach Marsa Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Margrabia robbie ma rację - mam kilka (-naście) przypadków pozycjonowania na PL a w lokalnych samo od siebie wysoko. Wyniki lokalne cechują się niższą konkurencyjnością i często sama optymalizacja wystarcza aby interesujące frazy wynieść na szczyt. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jaki procent ma ustawienie geo na PL tego nie da się wyznaczyć, bardzo ciekawe przemyślenia - https://edukacja-pozycjonowanie.pl/koniec-p...-1#comment-2375 --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jaki procent ma ustawienie geo na PL ...[/url] Obstawiam, że tylko osoby, które zajmują się pozycjonowaniem, głównie stąd i bardzo świadomi użytkownicy internetu, na moje oko ułamek procenta populacji PL, 99,9% ma wyniki geo, lokalne; wśród znajomych nikt nie wiedział o co chodzi, jaki PL, jaki lokalne ...heh Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A co myślicie o tym "oszukiwaniu klienta" ? --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Rzeczywiście po wskoczeniu fraz na 5 i 6 , lokalne wskoczyły na 9 i 10 he Jeśli PL tak ciągnie frazy w regionalnych serchach to ok niech i tak bedzie, ale zakładając że tak nagle by nie było. Jak pozycjonować stronę na wybrane regiony np. Szczecin czy Katowice? W ogóle jak są zawężane wyniki wyszukiwania do miasta i 100km okregu wokół niego ,województwa czy jeszcze jakoś inaczej? No bo chyba nie tylko z powodu lokalizacji serwera bo to by głupota była? @Robiviera dziś w kawiarni na 8 osób nikt nie zwrócił uwagi na Geo i to była moja pierwsza myśl 99% @SeoTekst: ciekawy artykuł , przedostatni post a jeszcze bardziej ostatnia wypowiedź, zakładając że ma rację A co myśle o tym wałku Ge - stosują podstawowe prawo dzikiego świata zwierząt + korzystają z co raz wiekszej alienacji ludzi od społeczeństwa w ciągu ostatnich dwóch dekad, to jest plan na dekady Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.