Herkules Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dług publiczny : 814 132 616 319 (i ciągle leci) Dług w przeliczeniu na mieszkańca : 21 900 i dodatkowo a dziś w radiu mówiono, że poprawia się standard życia naszych obywateli Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ale światełka na stadionie są super i plebs przyklaskuje. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memlon Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A miało być tak pięknie... . Łotry!------------------------------ Wakacje nad Jeziorem Białym w Okunince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dobrze, że wszystkie kraje dookoła są bez długów Dzięki za pocieszające wieści Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Herkulesiku: zająłbys się czymś pozyteczniejszym Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Gdzie mam zapłacić ten dług (te 21 klocków) - bo chce o zrobić? Komu? Kiedy będę musiał zapłacić? Oświeć nas, jak już założyłeś temat. Głupie media wzięły sobie z choinki "wskaźnik" pt. dług publiczny w przeliczeniu na mieszkańca, a tacy jak Ty sieją zamęt w internecie. Polecam artykuł: Cała prawda o deficycie i długu publicznym Polski, zresztą mojego autorstwa. Puentę pozwolę sobie zacytować: Polska – podobnie jak inne kraje Europy – ma ogromny dług publiczny, którego nie jesteśmy w stanie spłacić i którego zapewne nigdy nie spłacimy. Nie ma to jednak większego znaczenia, tak długo, jak długo znajdą się chętni by dalej pożyczać nam pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No, ale sam piszesz, że co roku każdy z nas płaci 1000zł odsetek? Nie rozumiesz, że im więcej się zadłużamy tym więcej płacimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 @memlon: to mnie trafiłeś tym materiałem, a miałem zamiar pouczyć się do koła :/ Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No, ale sam piszesz, że co roku każdy z nas płaci 1000zł odsetek? Nie rozumiesz, że im więcej się zadłużamy tym więcej płacimy? A i owszem, ładniejsza nazwa dla tego to 'obsługa długu publicznego'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 a dziś w radiu mówiono, że poprawia się standard życia naszych obywateli bo widzisz nasz naród dzieli się na dwie grupy: 1. zakompleksione, maluczkie "polaczki", które ciągle marudzą i czekają aż ktoś da im coś za free a jak już to dostaną to dalej im mało 2. ambitni, zaradni i umiejący myśleć ludzie, którzy zauważają spore możliwości i trzepią kasę o której grupa nr.1 może tylko pomażyć w tym samym czasie jedna osoba zarabia na kolejne ferrari a druga zastanawia się gdzie strajkować i czego oczekiwać od państwa... dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mocne. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Srutu tutu majtki z drutu. Znienawidzcie mnie ale uwazam, ze to euro dopalilo chociazby budowe drog w naszym kraju bo nigdy nie bylo by dobrego powodu do ich zbudowania. ps. Wroclaw dziekuje za A8:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 a dziś w radiu mówiono, że poprawia się standard życia naszych obywateli bo widzisz nasz naród dzieli się na dwie grupy: [...] Jest jeszcze trzecia, najliczniejsza, grupa - ludzie, którzy za swoją uczciwą pracę chcieliby godnie żyć. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 12 tys razy 40 mln wynosi 480 miliardów zł. Czyli ok. 300 stadionów narodowych w Warszawie. Niemozliwe. Pokaż ten raport, na który się powołujesz bo coś cyferki się nie zgadzają. EDIT: A tak w ogóle Instytut Globalizacji, co to k**** jest? Niniejszym powołuję do życia Instytut Badań Nad Gospodarką i szacuję koszty inwestycji w EURO na 4,99 zł. Uwierzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ludzie są najlepsi ;d Chcą żeby były drogi, super rozwinięte miasta oraz miejsca pracy ale jednocześnie żeby to wszystko powstało za darmo. Jeżeli buduje się za te pieniądze poważne inwestycje, które mają przynieść potem profity by chodź w połowie się spłacić to dlaczego nie pożyczać ? Jakbyśmy nie pożyczali kasy to bylibyśmy jeszcze 100 lat za murzynami. Narzekacie na nasz dług publiczny, a co ma powiedzieć Grecja gdzie tam już on wynosi blisko 150% PKB Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.