M_K_S Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 "Żeby dobrze pracować musimy dobrze zarabiać" "Zrobimy wszystko, żeby Państwa zadowolić" "..także full service" Król Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 To chyba jakiś żart... Wystarczy zobaczyć pierwsze 10 sekund nagrania - facet zerka do notatek, żeby przypomnieć sobie nazwę firmy, którą prowadzi... Komentarz jest chyba zbędny. Po co oglądać dalej? Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Warto spojrzeć na ich stronę, którą reklamują w nagraniu: https://ppg-studio.pl/index.php Dawno nie widziałem takiego Kwiatka Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jak mawiał mój trener "dno i 3 metry mułu" wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nasze główne obszary działania: Tarnów, Brzesko, Dąbrowa Tarnowska i okolice. Działamy również w internecie. Bardzo częstym zjawiskiem w internecie są reklamy. Normalnie jak precel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 A pod jakim adresem www funkcjonuje ta firma? Kwiatki ładne Buhahahaha https://www.youtube.com/watch?v=0v0-fSKy7do...tailpage#t=219s Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Przestańcie po nim jechać bo się zamknie w sobie, a do autora, mała rada, nigdy nie ujawniaj nazw większych firm z którymi współpracujesz, szczególnie robiąc black seo (tak precle to black seo) Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master20 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Branża SEO ma niski próg wejścia na rynek więc nie ma się co dziwić… Podoba mi się system realizacji zlecenia. Jedna osoba pisze, druga dodaje, trzecia sprawdza. Co będzie jak chłopaki rozszerzą ofertę o pozycjonowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 popłakałem się Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 "W naszym przypadku jest to dość inna usługa" cóż... Dziś otrzymałem od kolegi skan pisemnej reklamacji jaką otrzymał otrzymał od swojego klienta (świadczy m.in usługi telefonii voipowej) "w trakcie rozmowy w słuchawce nastała głuchość" Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Myślę, że powinni zmienić "Twarz" firmy. Jakby to samo powiedziała ładna cycata blondynka która co jakiś czas spojrzała by w dół by zerknąć ilę kosztuje wpis do jednego precla, nikt by się do tego nie przyczepił. I nie wyglądało by to nieprofesjonalnie:-) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazeus Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 22 sekunda, a potem od 60 sekundy... Dejavu W końcu jak się piszę precle zawodowo to trzeba umieć powtarzać treść w kółko. A tak poza tym to z całym szacunkiem dla tej osoby ale do prezentacji warto wysłać kogoś kto mówi bez dziwnego akcentu. No i poza tym co do choinki ma znaczyć "stworzymy dla Państwa najbardziej czasochłonną, najbardziej nudną pracę"? Ja nie chcę nudnej i czasochłonnej pracy, a już tym bardziej nie chcę komuś płacić za jej tworzenie dla mnie, więc nie, nie skorzystam z usługi Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pomysł ciekawy, z wykonaniem gorzej. Obejrzałem całość ale jakoś nie pamiętam co w ogóle oferują - poza tym, że precle - przydałoby się trochę więcej entuzjazmu... i cycków Pomyślimy nad modyfikacją jego pomysłu (hostessy w bikini reklamujące blasty SB itp ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 To taki mówca... Na prezydenta z nim! Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Niby każdy kiedyś zaczynał, ale ten Pan powala na kolana. w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.