pzcjnr Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mnie tam też wyleciało parę www ostatnio, Panda 4.0 ? Kto wie kto wie : ) treści to kopie 100 % prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulka Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Czy są jakieś nowe wiadomości o update'ach? Bo dzisiaj o mało z krzesła nie spadłam jak zobaczyłam wyniki... do tej pory wszystko ładniutko szło w górę, a dzisiaj jakiś krach... Zapraszam do odwiedzenia strony praca maturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyred Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Sobota/niedziela widałem na trudne frazy spore zmiany (spadali liderzy). W poniedziałek sytuacja wróciła do wcześniejszej. Wtorek/sroda znowu powrót do sytuacji z sobota/niedziela. Piszę o frazach na które niema mowy że ktoś sobie nagle dopalił serwis. Same wielkie serwisy mające ponad milion linków w majesticseo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 216 stron chyba zanudziło wszystkich, bo jak już był update to nikt nie napisał: https://twitter.com/google/status/248060554227367936 https://www.seroundtable.com/google-panda-392-15720.html Dodatkowo to co gadał kaspar i matt cutts na temat poprawienia wyników https://www.seroundtable.com/google-search-diversity-15708.html Pisali też o tym stronach Googla. Podsumowując zamiast Pingwina V2 mamy update Pandy oraz poprawkę wyświetlania wyników na stronie by nie było więcej niż 1 domena i podstrona na słowo. "Fewer than 0.7% of queries noticeably affected" U mnie bez zmian pozycje powoli do góry, więc nie wiem czy w PL już jest ten update. Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja tam nie wiem, czy Google robi jakieś updaty wiem tylko jedno,że straciłem ok 20 % ruchu dziennie ( ok. 300 k - 400k/dziennie) , a tylko dlatego,ze kilka stron konkurencyjnych od jakiegoś czasu dopala się SWL-ami . Z tymi updatami zwyczajnie popadacie w paranoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Z tymi updatami zwyczajnie popadacie w paranoje Urojone updaty są co 15 min.... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Urojone updaty są co 15 min.... Śmiej się śmiej! Widziałeś wczorajszy hangout z Mattem, nie spodziewałem się że zdradzi taką ilość informacji. Pewnie wreszcie zrozumieli że źle zrobili i stąd taka otwartość. Biorę się włąśnie za dalsze poprawki. Od wczoraj po pierszych poprawkach mam duże wzrosty, a nie jak do tej pory wszystko w miejscu. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Widziałeś wczorajszy hangout z Mattem, nie spodziewałem się że zdradzi taką ilość informacji. Matt nigdy nie zdradza istotnych informacji... Jedyne co robi to dezinformacja... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jeden rosądny^^ Reszta czeka tutaj na taką informację jaka była wmoim poprzednim poście Pewnie się doczeka ... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamA Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Kapitan Seo twoje posty jak zwykle są żenujące. Ty na prawdę nie masz co robić tylko siedzieć na forum i co chwila takie irytujące pierdoły pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cancer Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Kapitan Seo twoje posty jak zwykle są żenujące. Ty na prawdę nie masz co robić tylko siedzieć na forum i co chwila takie irytujące pierdoły pisać? A możesz napisać w którym miejscu napisał te pierdoły ? Bo jeżeli chodzi, o to ze Matt dezinformuje, to napisał szczerą prawdę. Best military dog tags in the world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares89 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja zauważyłem natomiast mocny spadek odwiedzalności witryny w lipcu o jakieś 20 %. LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www Moje portfolio - strona www na Twoją kieszeń! rzeźby z węgla - CarboArt Artystyczne wyroby z węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czif Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dares89 , była ładna pogoda więc ludzie jedli i pili nad jeziorem. Teraz na stronie mam wzrosty, ale to nie zasługa pingwina tylko polskiego szkolnictwa, młodzież "uczy" się w domu siedząc na internecie. Widzę lekką paranoje w polityce winny jest kaczyński, w internecie pingwin i panda. czif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed666 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oto co zrobiło się u mnie dwa dni temu. Domena pozycjonowana w pełni legalnie, parę katalogów ręcznie opisanych, zero blastów, żadnych spamów, nic z SWLa. Pełen legal. Wyniki poniżej w screenie. Dodam że frazy proste, niektóre na 50 tys nawet. https://scr.hu/0eo9/4mhl5 Pytam się więc: BHS daje efekty (np. widać po pobieraczku) natomiast ludzie robiący WHS są bujani przez pana G. To w takim razie co wolno jak nic nie wolno? wózki widłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 jarać wolno Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.