Trotyl Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kolejny nekrolog. 4 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Joan Jett - I love Rock N Roll 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Smuteczek. 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 i drugi smuteczek.. Colin "Black" Vearncombe nie żyje. Zmarł w skutek obrażeń, jakie odniósł w wypadku samochodowym z 10 stycznia 2016. Zmarł w wieku 53 lat 3 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Umarł król, niech żyje król. Świeżynka. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Od 0:46 nutka Edytowane 28 Stycznia 2016 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wczoraj swoje 68 urodziny obchodził Alice Cooper to Was troszkę potruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dziś 71 urodziny obchodziłby Mistrz, Ojciec Reggae - Robert Nesta "Bob" Marley.Bless Ya. 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ten pan będzie obchodził 65 urodziny w tym miesiącu. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Odświeżę trochę kotleta Całkiem ciekawy aranż Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Lęku nie przeżył, kto bać się pragnie,Miłość wysławia, ten kto nie kochał,Moc śmierci głosi człowiecze jagnię, Nad niewinnością wampir zaszlocha Nim jej dopadnie. Ciekawe jaki dzień jest przeciwieństwem "Blue Monday", e:p Edytowane 11 Lipca 2016 przez Trotyl nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Troszkę mnie tu nie było... Może w wieczornym klimacie? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 The Walkabouts, chyba w sam raz na deszczowy niedzielny poranek Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Niedzielna Modlitwa... 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Szczypta orientu - Kula Shaker (polecam jeszcze "Namami Nanda-Nandana"): 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi