Skocz do zawartości

czas pozycjonowania frazy

Blanko85
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam interesuje mnie jaki byłby czas pozycjonowania srednich fraz to top 10 w wyszukiwarce google?

fraza dla przykladu - obuwie damskie - w google adwords ma 165 000 wyswietleń

zaczynajac pozycjonowanie od zera w jakim okresie mozna dostac sie do top10 ten frazy?

to samo tyczy sie frazy buty- gdzie wyswietlen jest juz 3 300 000 ....

I czy ceny u pozycjonerów sa roznie od tego jak mocna jest fraza? czy np za fraze buty i obuwie damskie placil bym inne ceny?

z gory dizekuje za odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

qwerty10000 z lekka przesadziłeś z tymi 3 dniami.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

pisałem o frazie "obuwie damskie" 12.000 wyszukań

fraza "buty" 110.000 wyszukać jest trudna , nie próbowałem takich fraz

jak by użyć płatnych postów na blogach w USA i ja podlinkować to by się dało , ja nie ma dostępu do takich prywatnych blogów

do top 10 przy takim linkowani wchodzą "kredyty po angielsku" , tylko ze względu na konkurencje zajmuje to więcej czasu , około miesiącu

@zgred fraza typy "kredyty ... ..." w tydzień , "pożyczki .. .. " może szybciej zależy od linków , konkurencji .

wiem bo wepchałem te frazy do top 1 , 3

pozycje się utrzymują , mogą się wąchać +- kilka pozycji , ale zawsze można od nowa podnieść .

@Arkaszka - zależny z jakich narzędzi się korzysta - jak własnych to wszystko jest możliwe

a czy nie używasz katalogów żeby strona zajęła top 20 po mc

@Blanko85 - nie dostanie

w taki czasie można wprowadzić dowolna ilosć fraz , równocześnie , zależny jakim się dysponuje serwerem

@zakręcony -

pozycje są stabilne - zawsze można cały czas linkować , broniąc top 1 , 3 przed konkurencja

Edytowane przez qwerty10000

IT a Ty dalej jak mantrę swoje.

Tu nie chodzi damy czy nie damy i w ile dni.

Dajecie rady w dziale dla początkujących osobom, które się na tym nie znają, nie mają swojego zaplecza, łykają wszystko jak młode Pelikany i efekt jest taki, że za miesiąc taki delikwent umieszcza swojego posta w dziale Filtry i Bany i tyle z waszej pomocy.