Skocz do zawartości

Bany na zapleczu

ecconomicus

Rekomendowane odpowiedzi

@maxpan, co do sposobu budowy zaplecza 100% racji :good:

Ciekaw jestem czy powiesz coś na temat linkowania. Bo to słaby punkt po którym łatwo namierzyć strony zapleczowe.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie bez powodu zapytałem o adsense. Sam kilka dni temu dostałem ładnego banana. Stronka MFA, taki "katalog stron". Adsense nie zostało wyłączone, po prostu ban w G.

Jeśli strona jest zapleczem, to lepiej nie podpinać adsense. Takie strony są z pewnością częściej i szybciej analizowane nie tylko przez algo.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Nikonem linkowanie w polskiej publicznej bazie jak dla mnie obecnie już traci sens, realnie dodaje się do ok 2 k "katalogów" ( co po roku i tak prawdopodobnie znikna bo domeny nikt nie przedłużę). Taniej postawić swoje spamy i z nich linkować, jak później liczyć straty po banach to jeśli chodzi o PL. A linki pozyskiwane nie z polskich lokalizacji to standardowo fora, wiki, księgi gości, jakieś komentarze na drupalu, joomla, Pligg, społecznościowi serwisy, i reszta innych lokalizacji :good:

jeśli chodzi o schematy linkowania, to najlepiej linkować bez żadnego schematu :D Ale to tylko moje własne przemyślenie, na-pewno inni maja inne doświadczenia, inne sposoby

@maxpan nie dokładnie się wyraziłem- chodziło mi o linkowanie strony/stron głównej z własnego zaplecza. Ale częściowo odpowiedziałeś, dzięki :good:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

jeśli chodzi o schematy linkowania, to najlepiej linkować bez żadnego schematu :good: Ale to tylko moje własne przemyślenie, na-pewno inni maja inne doświadczenia, inne sposoby

Ja do tworzenia schematu linkowania korzystam z teorii funkcji holomorficznych, przestrzeni Banacha oraz geometrii różniczkowej (ale coraz rzadziej po ostatnich aktualizacjach algorytmu). Natomiast stanowczo odradzam stosowanie topologii algebraicznej a zwłaszcza algebry homologicznej - to przereklamowane sztuczki nie dające żadnych bądź w najlepszym wypadku znikome rezultaty.

Ja coś czuje, że po prostu jakaś dobra duszyczka zrobiła ci koło czterech liter, ale fakt jest taki, że nie stawia się nic na standardowych skórkach.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny

Ja do tworzenia schematu linkowania korzystam z teorii funkcji holomorficznych, przestrzeni Banacha oraz geometrii różniczkowej (ale coraz rzadziej po ostatnich aktualizacjach algorytmu). Natomiast stanowczo odradzam stosowanie topologii algebraicznej a zwłaszcza algebry homologicznej - to przereklamowane sztuczki nie dające żadnych bądź w najlepszym wypadku znikome rezultaty.

powaliles mnie :good: i nie wiem czy wstawac czy jeszcze polezec

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

ostatnio regularnie wypadają mi z indeksu stronki zapleczowe.

Jak to ostatnio? :)

no tak od września '98 ..... :chatownik:

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

na 95% ban jest za standardowy, niemodyfikowany szablon.

Bzdura, przecież prawie wszyscy amatorzy, robiący blogi na WP dla własnego użytku używają standardowych niemodyfikowanych szablonów, to wycięłoby 3/4 istniejących stronek o d..pie maryni które G tak kocha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności