nrm Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A takie tam. Na PiO nic się nie dzieje to pozwoliłem sobie wkleić poranną prasówkę... Zawsze to lepsze niż wątek o niczym z setką bannerów Obecnie SEO nie jest kluczowe w istnieniu naszych serwisów ? ogromna większość odwiedzin na nich to wejścia bezpośrednie. Natomiast doskonale zdaję sobie sprawę z wartości SEO w biznesie internetowym i z tego powodu podjąłem już jakiś czas temu decyzję o zatrudnieniu 2 pozycjonerów (po nowym roku będzie ich 3), oraz utworzeniu dużego zaplecza. Nasze obecne zaplecze pozycjonerskie składa się z ok. 1000 domen. Mniej więcej połowa z nich to bardzo wartościowe domeny z długą (3-7 letnią) historią w Google. Reszta to zaplecze, które utworzyliśmy i tworzymy sami. Mam nadzieję, że tak mocna inwestycja w SEO w wymierny sposób przełoży się na sukces firmy. https://www.spidersweb.pl/2011/11/ma-21-lat...a-felknera.html edit: 4.11.2011 Kontra: https://antyweb.pl/wole-zeby-starupy-nie-sz...super-bohatera/ Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No proszę rentierem był od samego początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak dla mnie to firma ma mniej dni niż puste puszki po piwie na moim balkonie: https://www.krs-online.com.pl/grey-mouse-sp...krs-699516.html MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 mało tych domen cosik może nie wystarczyć przy większej ilości klientów na SEO ... No chyba, że stworzy subdomeny . PS bukmacherka to dobra kasa ba, nawet bardzo dobra jak ktoś wcześnie zaczął Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak dla mnie to firma ma mniej dni niż puste puszki po piwie na moim balkonie: Przecież powiedział, że siedzą na cyprze... mało tych domen cosik może nie wystarczyć przy większej ilości klientów na SEO oni są jednym własnym klientem i "na start" to nie jest źle Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Beerbant - szkoda tylko, że jest to już w PL nielegalne, a fajna kasa była z Expekta ;( Ja jednak już od dawna nie ryzykuję problemami z US i Policją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak dla mnie to firma ma mniej dni niż puste puszki po piwie na moim balkonie: https://www.krs-online.com.pl/grey-mouse-sp...krs-699516.html Przeczytaj dokładnie artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ah zazdrośnicy! :-) Trzeba się cieszyć, że się chłopakowi udało i czerpać z tego motywacje do własnych działań! Jak dla mnie jest to bardzo pozytywny przykład tego do czego może doprowadzić wytrwałość. Życzę mu powodzenia i sam biorę się do roboty! Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tak, tylko ten sukces jest mocno dyskusyjny warez, bukmacherka, firma na cyprze Ta bukmacherka to mnie nawet nie rusza, nie widze w niej nic złego, ale warez? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak dla mnie to wygląda na artykuł sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nawet jeżeli to jest przekoloryzowane to zamiast niepotrzebnie szukać minusów, czy czegoś do czego można się przyczepić to zastanowić się co można samemu zrobić, żeby te kilka milionów obrotu rocznie mieć. Więcej działamy, mniej gadamy! :-) Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Sąsiad - jakieś 700 m ode mnie to mogę sprawdzić Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 hazard, wymiana "plików", Cypr ...... bez komentarza Fakt jest się czym szczycić... * * tak jestem pieprzonym polaczkiem który zazdrości mu kasy .. :) barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Da się ? To do roboty ... ;-) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragornik Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dać jak widać się da tylko pytanie czy tematyka nie jest troszkę śliska ? jeśli miałby biznes w Polsce? swiatla.auto.pl - zapraszam Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.