Joland Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 tu masz: https://zptemplates.com/blogs-list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrauze Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 tu masz: https://zptemplates.com/blogs-list Chyba sprzed stu lat i tylko blogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) zgadza się - lista jest stara po weekendzie postaramy się ją uaktualnić Od dziś paczki VIP ściągamy pod osobnym linkiem, aby osoby, które nie mają dostępu do nich nie musiały za każdym razem ich ściągać - paczki już trochę ważą Pakiet VIP 2 został właśnie wypuszczony. Znajduje się w nim 28 szablonów ale w przyszłym tygodniu dojdzie sporo nowych - osoby, które zamówiły mogą już się nim pobawić. Obecna cena 50pln+vat ale od poniedziałku będzie to 70pln za aktywacje paczki VIP2 Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez sebau Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ok, a KIedy można liczyć na wprowadzenie obiecanego linkcheckera i wznawiania dodawania? Bo już od kwietnia na to czekamy. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Czy vip 1 będzie dalej wspierane i rozwijane? Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Również proszę o wyjaśnienie kwestii paczki VIP. Dokonując jej zakupu myślałem, że będzie to jedyna paczka w której będą dokładane nowe profile, a tu zamiast dodać do niej nowe profile, pojawia się osobna paczka i dodatkowa płatność. Jaka będzie zatem minimalna ilość działających profili w paczce VIP i czy ta ilość będzie się zwiększać czy kolejne profile będą wpadać do kolejnych płatnych paczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Z tego co mi sie wydaję będzie paczka 1,2,3.... i każda płatna dobrze że nie ma zenblog 1,2,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrauze Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 zgadza się - lista jest stara po weekendzie postaramy się ją uaktualnić Wg. mnie wystarczyła by lista w pliku txt z spisem wszystkich domen, do których są szablony. Po prostu teraz jak się wyszukuje miejsca na ręczne linki to trzeba sprawdzać, czy nie ma się szablonu i to zajmuje sporo czasu. Listę domen, do których są szablony na pewno macie i po prostu użytkownikom byłoby wygodniej sprawdzać, jakby była ona udostępniona (również dla web20) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Błaszczyk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witajcie Mam do Was pytanie jaka jest skuteczność dodawania do blogów ? rozmawiałem ze znajomym i z 85 blogów będących w ZB działało mniej niż 20. Dajcie Proszę znać bo nie wiem na jaką wersję zenka przejść. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja 'przypnę' łatkę Kupiłem VIP2, ale .... żeby pobrać tę paczkę muszę mieć dodatkowo opłacony abonament za całego Zenbloga. Jak dla mnie to trochę nie fair. Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubad Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witajcie Mam do Was pytanie jaka jest skuteczność dodawania do blogów ? rozmawiałem ze znajomym i z 85 blogów będących w ZB działało mniej niż 20. Dajcie Proszę znać bo nie wiem na jaką wersję zenka przejść. Pozdro U mnie zakłada w sumie około 55. Za pierwszym podejściem 43-46 i potem robię jedno podejście poprawkowe. Ale faktycznie skuteczność blogów mocno spadła w ciągu ostatnich 2 miesięcy. Być może wynika to z ustawień, nieużywania proxy itd. Tu już musiałby się wypowiedzieć Sebau jak to u nich wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Niestety autor nie chce się wypowiedzieć na temat żywotności vip1, a szkoda. Sebau nie idź w kierunku innego osobnika tego forum i traktuj swoich klientów z większym zaangażowaniem. Bo dzięki nam masz wpływy. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witajcie Mam do Was pytanie jaka jest skuteczność dodawania do blogów ? rozmawiałem ze znajomym i z 85 blogów będących w ZB działało mniej niż 20. Dajcie Proszę znać bo nie wiem na jaką wersję zenka przejść. Pozdro 20 to coś słabo ale ogólnie to skuteczność ostatnio spadła mocno - około 50 założonych po kilku próbach (a jeszcze ze 2 miesiące temu osiągało nawet 70-75). Dobrze by było trochę skuteczność zwiększyć bo na rynku pojawiają się jednorazowo płatne dodatki chyba kosztem czasu poświęconego na główny program i funkcję. Szukam osób będących na bbhf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrauze Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Trochę za dużo użytkowników się robi i spada skuteczność. Administratorzy reagują na spam, a szablony nie nadążają być poprawiane. Już wcześniej pisałem, że kupno zenbloga jest za tanie jak na jego możliwości i przez to soft może znacznie stracić na wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 @mkrauze spoko zgadzam się z tobą ale zamiast kupno zenbloga poszła cena do góry abonamentu (bezsensu) W/g mnie za dużo tego powstało ostatnio zenhost,vip1,vip2,zenpin,itd.... Coś kosztem czegoś @mario1973 zgadzam się z tobą miałem tą samą sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi