Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tam przewrażliwieni jesteście, pewnie zapomniał zmienić cyferki i to wszytko, każdemu może się zdarzyć :)

Jak update przebiegł pomyślnie to ma działać i tyle :P

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cyferka się zmieni jak podmienicie jeszcze admin.php :) -tam jest przetrzymywana ta informacja.

JEśli chodzi o ilości dodań, tak zbudowany jest system dodawania i nie będę go zmieniał. Jeśli masz małe ilości, to zmniejsz prędkości w pliku speed.php - będzie dodawał z większą dokładnością.

Nauka pytań - jest problem z aktualzacją istniejących już pytań?

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Jak działa opcja Ponów przy projekcie?

Pewnie było, ale mi umknęło. Czy dodaje do wszystkich od początku? Czy to jest opcja o której mi się marzy, czyli dodanie do pominiętych katalogów z listy, czyli tak jakby ponowna szansa dla np. zarejestrowanych wordpressów?

SEO, SEO i SEO

Sprawdzę jeszcze z tymi pytaniami - rozumiem, że chodzi o pytania, które są już zdefiniowane z odpowiedziami i... są prawa 777 na .txt ?

Ponów nie spełni Twoich marzeń... jeszcze. To po prostu dodawanie od początku.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Z web20 jest dużo pracy, często zmiany w formularzach. Może kiedyś...

A nie lepiej coś typu wordpress MU, LifeType, Elgg i inne popularne platformy blogowe. Jak się coś pozmienia to wystarczy potem raz przerobić i jest a nie dla każdego z osobna.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Domen idn nie wziąłem pod uwagę - ale przy wprowadzeniu domeny z polskimi znakami np. wziąłemją.pl - powinno działać.

W wolnej chwili poprawię monitor tak, żeby przy błędzie połączenia (np. niedziałające proxy) po jakimś czasie próbował sprawdzić dalej.

Buzu - a ma co pingować? Po wprowadzeniu nowego zadania do pingowania nadal to występuje? Nie mogę znaleźć Twojego maila - napisz do mnie raz jeszcze na mail.

Po wpisaniu z polskimi znakami nie łapie i przed zmianami w Google również nie trybiło. Sprawdzało po konwersji tylko.

Edycja

Hmm. Rodzi się też pytanie, czy harvester po zmianach zbiera domeny z polskimi znakami. Czas pokaże, w każdym razie trochę stoi na takich domenach miejsc gdzie można dodać wpis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności