adiectus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Spróbuj może wywalić plik a.txt - u mnie pomogło Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 @adiectus pisałeś do mnie czy do Warfasa? Pozdrawiam, Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Do Warfas-a Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 adiectus dzięki, chyba pomogło bo jest "już" chyba gitara instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlupak Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 OK, teraz tylko aby poprawił skuteczność w dodawaniach i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klasiak Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 a jak tam się ma sprawa z zamkniętą bazą precli dla użytkowników DL? ja chętnię postawię kilka sztuk na ten cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 To się jeszcze zapytam: Czy komuś jeszcze po aktualizacji DL wywaliło licencje? Pozdrawiam Pozdrawiam, Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy komuś jeszcze po aktualizacji DL wywaliło licencje? Pewnie o tym wiesz ale i tak przypomnę, uważaj jak wpisujesz adres (z www lub bez, wpisz tak jak podałeś przy zakupie) bo robi to różnice przy odczytaniu licencji. Chyba znalazłem kłopot po aktualizacji, mianowicie chodzi o monitoring pozycji. Pokazuje że IP zostało zablokowane przy sprawdzaniu i chce aby były użyte proxy, chodź proxy są użyte i dość często czyszczone z nieaktywnych. Uprzedzając odpowiedzi w konfiguracji również mam włączone użycie. Wcześniej tego typu problemu nie było. Nie wiem jak się zachowuje przy harveście, czy też nie blokuje. instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy komuś jeszcze po aktualizacji DL wywaliło licencje? Pewnie o tym wiesz ale i tak przypomnę, uważaj jak wpisujesz adres (z www lub bez, wpisz tak jak podałeś przy zakupie) bo robi to różnice przy odczytaniu licencji. jak wpisuje z www to mam: brak licencji; a jak bez www to mam: Błąd połączenia; Pozdrawiam, Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan-style11 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ile macie dodan do webmini i easy dir na nowej bazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenOn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ile macie dodan do webmini i easy dir na nowej bazie? WEBMINI (132): EASYDIR (3): Czy ja jakoś źle konfiguruję projekt czy ten soft na tej bazie tak działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goleo7 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy komuś jeszcze po aktualizacji DL wywaliło licencje? Pewnie o tym wiesz ale i tak przypomnę, uważaj jak wpisujesz adres (z www lub bez, wpisz tak jak podałeś przy zakupie) bo robi to różnice przy odczytaniu licencji. jak wpisuje z www to mam: brak licencji; a jak bez www to mam: Błąd połączenia; Może przy aktualizacji podmieniłeś plik config.php Okazwłoka pisał, żeby wszystkie pliki php podmienić Zopomniał dopisać, że bez tego config.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan-style11 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ile macie dodan do webmini i easy dir na nowej bazie? WEBMINI (132): EASYDIR (3): Czy ja jakoś źle konfiguruję projekt czy ten soft na tej bazie tak działa? ojjj to cos chyba zle robisz mi na webmini cos ponad 1500 dodalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Na nowej bazie można wyciągnąć spokojnie 1000 webmini i 300 easydir (do raportu, w easydir skrypt nie zbiera jeszcze wszystkich opublikowanych wpisów, to jest do poprawki). Możliwe, że dzisiaj udostępniony zostanie DonMini v2, będzie więc też aktualizacja dodawania do donmini. Przy aktualizacji przed weekendem wszystko mi się pomieszało, zapomniałem też podmienić kilka plików. Po prostu skopałem, za co przepraszam. Od jutra mam 3 dni urlopu, więc trochę odpocznę i późnej bedzie lepiej Ale jeszcze dzisiaj podeślę aktualizację kilku rzeczy MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalafaR Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 WEBMINI (132):EASYDIR (3): Czy ja jakoś źle konfiguruję projekt czy ten soft na tej bazie tak działa? A do Webmini dodajesz jako wpis czy jako artykuł? I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.