SzlafRock Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 i znów do fabryki. Ciepło. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzień jak codzień w fabryce. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzień jak codzień w fabryce. e tam, dzień jak rzadko - w łóżku żona śpi, dzieci o dziwo też, pies jednym okiem zaląda, czy przypadkiem nie ruszę się z nim na "siku" , a ja popijając poranną kawę mogę na spokojnie odpisać na zaległe emaile - w ciągu miesiąca zebrało się ich kilkadziesiąt. Swoją drogą, kiedyś jak nie było sieci, pisało się listy, odpisywało leciało na pocztę, koperty, znaczki i te pe. Teraz mając internet i pisząc na klawiaturze, wydawałoby się, że jesteśmy bliższi w kontaktach między ludźmi - selfi można wysłać w kilka sekund, a nie czekać na dopełnienie kliszy w aparacie i czekać 2 dni na wywołanie w kodaku, ale niestety dalej odpisujemy z opóźnieniami niby technika poszła do przodu, wszystko szybciej, a czasu z roku na rok mamy coraz mniej - kiedyś trzeba było rano przytargać węgla, żeby napalić, albo narąbać drewna, rozpalić w piecu odczekać swoje i za godzinę było ciepło. Teraz klik na pilocie i za 3 minuty ciepło, potem drugi klik i automatycznie trzyma zadaną temperaturę. Miłej niedzieli Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 @up se smartfona kup, to będziesz miał pocztę pod ręką są tacy na forum, którzy powiedzą Ci co w XXI wieku jest w modzie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Punkt 8 w modzie jest być sobą Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Hercules spóźniłeś się, wpis dodano o 8:01. MAAAAAX! On się spóźnił Na szafot z nim!! 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 W dyby dziada wsadzić i 100 batów!! Swoją drogą 8:00 to już prawie połowa dnia.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 I mamy znowu przymrozki Udanego tygodnia. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ..znowu tynk nie będzie schnął.. Miłego. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @mcmagik, jeszcze da radę, żeby tylko go nie zmroziło bo popęka spokojnego dnia Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 -6 za oknem ale dzień będzie piękny Spokojnego i owocnego Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dwie godziny snu i już w fabryce. U mnie trochę cieplej tylko -2. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 to u mnie luksusy, temperatura na plusie, co prawda ułamki stopnia ale zawsze Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A mnie tynk nie popękał, majster da premie 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 słonecznego, jesiennego dzionka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi