rav88 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Kto rano wstaje... Rzadko mi się to zdarza, więc się chwalę Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ziaaaafk Dobry Czas się wziąć za robotę po wolnej niedzieli Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ziaaaafk Dobry Czas się wziąć za robotę po wolnej niedzieli Jeszcze by się pospało, ale to słońce dające po oczach spać nie daje... miłego dzionka 1 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A dzisiaj od rana niespodzianka jedna z moich stron zaliczyła top10 - od 2 lat nielinkowana, stara w html-u zrobiona i na tabelkach, mało treści i mało podstron (w sumie chyba 7), nie jest mobile friendly... a za oknem zimno, dżdży, miejscowi smętnie poruszają się do lokalnego spożywczaka, a następnie na przystanek autobusowy - od kiedy przestawiłem biurko przed okno, to mam zdecydowanie lepsze pogląd na świat - w dosłownym tego słowa znaczeniu, od tygodnia obserwuję bociany w gnieździe ... jakoś tak uspokaja. Dobra, koniec tego dobrego, czas kończyć pracę na dzisiaj i do domu spać. Tym co wstają - miłego dzionka. Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 I tak mamy od wczoraj wieczora w Wielkopolsce pogodę "barową" Udanego dnia. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mion nie tylko w Wielkopolsce tak jest. U nas padać przestało dopiero o 5 rano :/ Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sie robi jasno Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sie robi jasno i koguty pieją Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wiosna powraca > Udanego dnia. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 @up tak jest zapowiada się ciepły weekend majowy Miłego. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Budzi się kolejny piękny dzień Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzień Dobry, za oknem piękna pogoda. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzień Dobry, za oknem piękna pogoda. Aż się nie chce wstawać )) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wstajemy, nie marudzimy, bo spóźnimy się do ... szkoły 2 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi