Altaica Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hmm teraz mamy shoutbox, czy temat nam potrzebny? Niemniej dobry wszystkim i miłego, pogodnego dnia życzę Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pochwalony Kolejnego słonecznego dnia wszystkim życzę Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Aj się podniecacie tym Shoutboxem.. To chyba dobrze, że jest SB, przynajmniej użytkownicy jeszcze bardziej się ze sobą zintegrują miłego dnia projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Słoneczko świeci cieszą się dzieci Dzień dobry! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R.U.Sure Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisuuu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 U mnie też świeci, oby na cały dzień, miłego projektowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 U mnie też Dziś do tyry rowerkiem - nie "samochodem co wygląda jak ciężarówka" 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dzień dobry, zapowiada się przepiękny dzień, w końcu czerwiec taki prawdziwy! Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Piękny poranek, więc trzeba pobiegać Dobrego wszystkim Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Trzeba wymyślić przycisk do wyłączania dzieci - przynajmniej w weekend. Niedziela a te od 7:00 rano budzą! I jeszcze sierściuch drze się, że ma miskę pustą! Nie ma to jak spokojny niedzielny poranek 1 Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 @up polecam działa zarówno na dzieciaki jak i sierściuchy ok, do dyszki gotowi, start Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Już jest 20 stopni ciepła. Miłego dnia Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie da się spać w takim upale Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 u mnie 22.. pewnie będzie jak wczoraj - odczuwalna 35-40°C.. ale dziś dyszki w samo południe nie robię Miłego Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Posypka dla niemowlaków plus jakiś sztyft panowie Bo u mnie, niektóre "kyerownictwo" o tym zapomina, co widać, słychać i czuć (pamiętajcie o kroczu, by oszczędzić innym nieprzyjemnych widoków Miłego dnia Wczoraj u mnie było 42-43 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi