Altaica Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @up, szczęściarze Dzień dobry Ale potem nie śpi od około 5:00 do po spacerze, czyli do 14:00 ... Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ale piękna mgła o poranku dobry Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzień dobry! Zastanawiam się właśnie czy warto znosić rower ze strychu i czy w weekend będzie ładna pogoda na wycieczkę. Jak myślicie? po edycji: Ale potem nie śpi od około 5:00 do po spacerze, czyli do 14:00 ... Nasz akurat na spacerze najlepiej śpi. Mieszkamy na wsi i nie ma problemu, żeby był w wózku pod domem przez 2, 3 godziny Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Melduje się Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Dzień dobry, ktoś tutaj już/jeszcze w pracy? Ja się melduję! Parzona, ręcznie mielona kawa a do niej plasterek cytryny + śniadanie zaliczone ze smakiem. Teraz mogę powalczyć a robota żmudna bo zmiany na stronach... Miłego dnia e: kurde, o tej porze to chyba jestem tutaj sam z latającymi po stronach robotami. Ale niech tam, nie w takim towarzystwie się pracowało Edytowane 2 Maja 2014 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dobry, Ja jestem stale w pracy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No i skończyło się rumakowanie Do roboty towarzysze Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie wszyscy się ostatnio obijali Miłego dnia Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No Panowie.. golić "ryje" i do roboty 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Tylko na trzeźwo to robić, zwłaszcza jak używacie do tego brzytwy Miłego dnia Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Dzień dobry W Katowicach pada. Pani podająca śniadanie powiedziała, że chyba całkiem nas zaleje. Raczej przesadza Edytowane 14 Maja 2014 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 masakra jak mi się nie chciało dzisiaj wstać... dobrego wszystkim Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dobry... Nie spać! Dzień wstaje, a Wy co? Jeszcze nie? 1 oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 miłego weekendu... Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi