Nikonem Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dzień dobry Dziś będę sprawdzać stan A4 Wrocław - Tarnów a potem jeszcze do Krosna. Jechałem tamtędy tydzien temu, cieszę się bardzo z przybywających autostrad. Jeszcze trochę i zaczniemy jeździć szybciej, wygodniej, bezpieczniej i o to chodzi! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dzień Dobry Wszystkim i Miłego Dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 byle do piątku Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No i mamy piątek, ale co z tego, skoro weekend nie tyle pracujący, co zapier****jący..... By nie było pesymistycznie.... Dzień dobry Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Bry, miłych walentynek Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dzień Dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nowy tydzień, nowe wyzwania, ważne że trochę cieplej. Miłego dnia Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym roku obudziło słońce to będzie piękny dzień czego i Wam życzę Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pogoda ładna, zastanawiam się czy pod koniec tygodnia nie zrobić otwarcie sezonu grillowego Owocnego tygodnia wszystkim życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 @Maxiu dobra opcja dla kogoś kto zamknął sezon u mnie w firmie potrafimy grilować nawet i zimą Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 u mnie w firmie potrafimy grilować nawet i zimą Podstawą grilla jest dobry alkohol? Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dzień doberek. Dla tych co wstają: 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podstawą grilla jest dobry alkohol? nie, dobre mięcho na grilu Dziś dzień świra.. :/ miłego wszystkim Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Komu w drogę temu wrotki POZnan welcome to P.S. jeszcze ciemno, więc nie piszę dzień dobry Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Komu w drogę temu wrotki POZnan welcome to P.S. jeszcze ciemno, więc nie piszę dzień dobry Data postu: Dzisiaj 5:27 Coś nie za bardzo z tą godziną na serwerze? Bo mój zegar w 3-mieście pokazuje aktualnie 04:31, czyli jakby PiO było godzinkę z przodu. Tak czy inaczej ani dzień dobry nie powiem ani dobranoc. Mam jeszcze ze dwie godzinki roboty, a później jak już wszyscy wstaną, żona pójdzie do roboty, ja się kimnę z 6 godzinek. Póki co muszę robić dla jakiegoś ignoranta s US. Znowy tępy klient się trafił, do którego nic nie dociera. Edytowane 19 Lutego 2014 przez dargre` Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi