JereManU Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W kopii Google z 17 października także nie ma danych firmy - osobiście nigdy ich tam nie widziałem (edit: zapomniałem odświeżyć tematu - ponad 3 miesiące temu także ich tam nie zauważyłem). Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No kolejny JereManU także nie daje sobie wcisnąć kitu Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Panowie - dajcie mu już spokój (trochę się chłopak zakręcił w tym co mówi i tak prawdy nikt nie pozna) Każdy sam wyciągnie wnioski z tego tematu który myślę nadaje się idealnie do zamknięcia. Czy zamyka czy nie zamyka swojej firmy i dlaczego tak czy inaczej robi jego sprawa - a może potrzebował trochę się zareklamować ? Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale po takiej "burzy" o NIP ja wstawiłbym tam do tej pory nip, regon, wszystkie adresy i numer buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Kolejną firmę zabił Tusk plusk plusk plusk firmy ni ma a kontrahent jest. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Kolejną firmę zabił Tusk nie moge się z tym zgodzić. to jest efekt zaniedbań od pokoleń niemalże - czyli licząc od rzadow SLD Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 SLD było najbardziej liberalnym rządem w ciągu ostatnich 20 lat barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jeszcze chwila i w temacie będą się pojawiały informacje prasowe autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale po takiej "burzy" o NIP ja wstawiłbym tam do tej pory nip, regon, wszystkie adresy i numer buta Właśnie dlatego że ktoś sie o to czepia tego nie wstawie nie jest mi potrzebne to do szczęścia jak mnie jakiś urząd się czepnie prosze bardzo dostanie nic nie sprzedaje nic nikomu nie oferuje klient na fakturze ma dane i tyle. @kojotek dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Pijar jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak tam myślę, że to przez Pana Komorowskiego wszystkie mniejsze firmy będą musiały znikać z rynku Nie wiem jeszcze czemu tak będzie, ale jak się dowiem, to z pewnością powiem Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Przymknę. Jak Autor tematu, dojdzie jak to naprawdę jest z jego działanością, czy ma nip, czy nie i czy wiążą go jeszcze jakieś umowy z klientami to proszę o PW - otworzę aby wydał oficjalne stanowisko w tej sprawie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.