prof.Miodek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Zrobimy to co Apogeum czy inne firmy : 301...Ostatnio rzadziej zagladalem na to forum - bo szkoda mi troszke czasu - tak naprawde przez ten okres na forum nie pojawil sie ,zaden ciekawy temat... nic Fikas : zerknij co sie stalo ze strona Twojego dobrego znajomego (domena Xann.pl - oczywiscie temat zostal usuniety niewiadomo czemu ) Tematyka szkolenia dalej aktualna : top3 zostal osiagniety w 3 miesiace Można się jeszcze załapać na szkolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ostatnio rzadziej zagladalem na to forum - bo szkoda mi troszke czasu - tak naprawde przez ten okres na forum nie pojawil sie ,zaden ciekawy temat... nic AjTy... a dałbyś mi tylko fachową opinię w sprawie, która mnie męczy od pewnego czasu? interesuje mnie spojrzenie na tę kwestię ludzi, którzy się znają na rzeczy... Fikas, Twoja opinia również mile widziana https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=743918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 @początkujacy: warto zbierac dobre linki z dobrych miejsc z NF Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 @początkujacy: warto zbierac dobre linki z dobrych miejsc z NF wiem dlatego mnie napina, kiedy ktoś pisze coś innego i dlatego zrobiłem ten topic dla początkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ja ciekaw jestem czy właściciel strony zdobył przez tę frazę chociaż 1 (słownie JEDNEGO) poważnego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Pewnie : samych umow na min 1000 miesiecznie weszlo ponad 20 w tym jedna na kwote 5 cyfrowa. Pozycja to jedno - mam tez spora ilosc referencji - z Polski,Usa, Japoni , Niemiec czy Australi - jesli zestawisz to z ceną niższa niż u innych firm z topu masz odpowiedź... Nie posiadam biura , nie zatrudniam marketerow ani handlowcow. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Mimo wszystko ciezko uwierzyc w te liczby..biorac pod uwage ile zapytan spada na skrzynke z linka sponsorowanego i jakiego rodzaju sa to zapytania watpie,ze jest az tyle umow na 1000,00. LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Coz lok - masz prawo watpic, ja juz wielokrotnie pokazalem ze gram w otwarte karty. Ktos zapytal to odpowiedzialem i tyle. Adwordsy to co innego - jesli firma nagle przeskakuje wszystkie inne firmy seo w krotkim czasie to masz mocny argument w rozmowie z klientem, jesli do tego cenowo zbijasz konkurencje to tak naprawde klient jest juz w 60 % na tak. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A po za wszystkim z Marcinem dobrze się rozmawia Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 jak dla mnie it_management nie miałby w tym temacie po co kłamać i jest jak najbardziej możliwe, że tylu klientów zdobył, dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 IT w watku o katalogach wyceniłes fraze lekarze na 20/30 zł miesięcznie. Możesz naświetlic jakie frazy (lub podać ile fraz i jakich) wyceniłeś w prztykładowej umowie na 1k? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To chyba jasne ,ze nie ujawnia sie kwot ktore sa w umowie z klientem. Dla przykladu frazy powyzej 1k to : slub , mieszkania, bizuteria https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Mimo wszystko ciezko uwierzyc w te liczby..biorac pod uwage ile zapytan spada na skrzynke z linka sponsorowanego i jakiego rodzaju sa to zapytania watpie,ze jest az tyle umow na 1000,00. Link sponsorowany pod hasłem pozycjonowanie to żenada Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 jak dla mnie it_management nie miałby w tym temacie po co kłamać i jest jak najbardziej możliwe, że tylu klientów zdobył, dlaczego nie Powiedz mi zatem dlaczego inne firmy, które od dłuższego czasu są w czołówce na "pozycjonownaie" nagle nie złapały 20 klintów po 1000 i jednego 5-cio cyfrowego mimo, że siedzą na tę frazę dłużej w top niż IT. Dlaczego ? Bo ceny mają za wysokie? Bo wiatr zawiał z lewej a nie z prawej czy może dlatego, że IT ściemnia ? Na frazę "pozycjonowanie" pojawia się cała masa zapytań, to fakt - ale najczęściej są to zapytania z oczekiwaniami po 20-50 zł (a nie po 1000). Klienci po 1000 zł z tego zapytania pojawiają się rzadziej niż dwudziestu przez 3 miesiące a klient "perełka" (5-cio cyfrowy) trafia najczęściej z polecenia a nie z frazy "pozycjonowanie". I chyba sobie nie wyobrażasz, że klient 5-cio cyfrowy (czyli najmniej 10.000) tak "se" wchodzi w SERP wpisuje "pozycjonowanie" i nie składa zapytań ofertowych nigdzie indziej tylko kupuje usługę 5-cio cyfrową akurat u IT. Dzieci, dzieci... banialuki Wam opowiadają i w to wierzycie i blasty kupujecie i na szkolenia jeździcie ;P - tyle ma znaczyć ten cały pijar budowany przez IT. Ktoś kto ma na wydanie 5-cio cyfrową kwotę dobrze się zastanowi nim ją wyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus1 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 z tego co wiem ktoś go przypalił z statlinka gold dużą ilością punktów, po czym je ściągnął :>Ach ta konkurencja:). To raczej nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.