throw.pl Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mam podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoroot Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wyniki na "gry logiczne" # Gry Logiczne - Zagraj w darmowe gry online na Gry.pl Najlepsze darmowe gry Gry Logiczne dla każdego! Gry Gry Logiczne online i wiele innych! Mahjong - Trzy w jednej linii - Kolorowe klocki - Zuma www.gry.pl/gry/logiczne.html - Kopia - Podobne # Mahjong - Gry Mahjong - Zagraj w darmowe gry online na Gry.pl Gry Mahjong. Strona główna > Gry Logiczne > Mahjong (50 gier). Pokazywane 1 ... www.gry.pl/gry/mahjong/mahjong.html - Kopia - Podobne # Gry.pl - Gry Online, Darmowe Gry, Gra! Codziennie nowe gry! Gry akcji, gry przygodowe, gry logiczne, gry wyÅ›cigi ... www.gry.pl/ - Kopia - Podobne Super co .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ta, burdel się zrobił. Wychodzi na to że można jedną domeną okupować całe top 10. Ja na jedna frazę mam w top 4 podstrony jednej domeny zaplecza, potem dopiero pozycjonowana strona i jej podstrona. Wygląda to jak by padło to grupowanie wyników, które kiedyś było. pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 @seoroot podejrzewam, ze masz wlaczona historie wyszukiwan w google. U mnie na 'gry logiczne' nie ma tak jak podales. Kazde miejsce zajmuje inna domena. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Teraz tak, ale jestem w stanie uwierzyc, ze rano moglo byc inaczej, bo wczoraj na wielu frazach w topie pierwsze trzy wyniki nalezaly do jednej domeny, na niektorych frazach lądowały nawet piki pdf z umieszczone na ftp:// Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No, ja już dzisiaj widziałem innego lidera na frazę"pozycjonowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonero Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Próbował ktoś robić przekierowanie 301 w związku z tym updatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi64 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja zrobiłem 301 na próbę. Domena "1" była na TOP5 ale straciła po blastach geolokalizację.Po "updacie" spadła na 15. 301 na domenę z 35pozycji.Najdziwniejsze że po 15 godzinach domena "2" była na 4 pozycji 301 zadziałało po kilkunastu godzinach? wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ...301 zadziałało po kilkunastu godzinach? Nie testowałem ale sądzę, że jest/będzie to możliwe a to za sprawą "Google Percolator" -> https://fakty-mity-seo.info/google-percolator.html Tak to jest jak się nie czyta nowinek p.s. zresztą i wyniki w SERP przez to mogą być mniej stabilne. Tu mkane lepiej się wypowiedział o "Percolator" https://mkane.antygen.pl/seo/google-moje-pr...h-wydarzeniach/ a dodatkowo ciekawie podsumował kilka innych ważnych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiak Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Kilka dni temu zwróciłem na to uwagę w tym wątku, ale widocznie nikt nie zauważył w całej tej panice o SWL. A może po prostu Google wyczyściło sobie bazy danych ? To co było linkowane przez dłuższy okres poleciało, bo linków ubyło, nowym domenom nie miało co ubywać i poszło w górę (a musiało iść skoro sporo poleciało). Cos w tym może być: Google Percolator Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie. Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic. Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Kilka dni temu zwróciłem na to uwagę w tym wątku, ale widocznie nikt nie zauważył w całej tej panice o SWL. Tak, tak.. widziałem Twoją wypowiedź ale jak widzisz biadolenie było ważniejsze od Twojej cennej uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Analizując to nowe cudo na podstawie frazy "pozycjonowanie" nie widzę i tak, żeby to się sprawdzało. W top 20 są strony, które wg Yahoo mają lewo 5k backlinków tak samo wątpliwej jakości jak każda inna strona, z tą różnicą, że te poniżej, które wcześniej były na wyższych pozycjach mają ich po 100k-300k Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiak Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Bo pewnie w większości są to przekierowania 301, i nie widać wszystkich linków. Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie. Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic. Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 hmm problem w tym, że nie są Każdą z tych stron kojarzę gdzieś z odległych pozycji + każda ma historię w internet archive. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Analizując to nowe cudo na podstawie frazy "pozycjonowanie" nie widzę i tak, żeby to się sprawdzało... Nie twierdzę, że to "nowe cudo" się sprawdza. Wręcz przeciwnie - na wielu frazach można stwierdzić ogólny bałagan w SERP (mniej przydatne informacje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.