zgred Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zaczynam spostrzegać, że cena 1,22 a nawet 2,44 za wpis śmieciowy przestaje odstraszać potencjalnych spamiarzy... Tez tak macie ? zamyślam podniesienie cen bo po mam zalew za.pl i innego badziewia... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 1 września wprowadziłem opłatę 1,22zł - odrzuciłem połowę wpisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 przestaje odstraszać potencjalnych spamiarzy... Podnieść cenę TYLKO spamiarzom ..... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mam taki pomysł: od nowego roku ustaw na 1,23 albo 2,46 A tak na serious: podniesienie ceny pojedynczego wpisu mogłoby być ok, ale w przypadku pozostawienia cen pakietów. Podniesienie o złotówkę raczej nie odstraszy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie podnoś ceny tylko odfiltruj badziewne adresy. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kasa to kasa, po co robić filtry jak chcą płacić . Tylko proszę nie zapominać o Nas forumowiczach . Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 zgred - a ban po IP jest w INDEXU ? To w połączeniu z niewielką płatnością jest dość skuteczne przeciw spamerom.... iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Niskie ceny na dobrych katalogach rzeczywiście często przyciągają spam. Ja stawiam na cenę 3,66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 zgred - a ban po IP jest w INDEXU ? To w połączeniu z niewielką płatnością jest dość skuteczne przeciw spamerom.... to ostateczność - ale napisałem sobie skrypcik do przechowywania IP więc jestem już blisko nie mniej jednak COŚ bede musial wykombinować Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togo Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A nie można zablokować dodawania stron założonych na aliasach? Suwałki - Suwalski Portal Internetowy (Suwałki) praca Suwałki - oferty pracy w mieście Suwałki PKP Suwałki - rozkład jazdy PKP Suwałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Togo ale spam też się stawia na normalnych domenach, a na pewno aliasy i inne free-cośtam zgred już zablokował Nie mylę się? Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Katalogi to SPAM. Zrób 10,98. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 mam taką zagadkę co jest lepsze? 1. wpis w katalogu PR3 pogrzebany w swej kategorii za powiedzmy 2-3 zł czy 2. komentarz na blogu tematycznym PR3 z do fallow w aktualnej notce za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 a po polsku mozesz to napisać ? nie ma czegoś takiego jak "do fallow" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 a po polsku mozesz to napisać ? nie ma czegoś takiego jak "do fallow" chyba jednak jest https://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1114368 pytanie jest proste jak drut, co się bardziej opłaca? moim zdaniem komentarz. edit: literówka nie czyni postu bezpodstawnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.