iman7 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jak chcesz kupować listy, na forum botmastera znajdziesz ogłoszenia. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Hej, Zastanawiam się na xrumerem żeby mieć xevil pod xneo, czy licencja za $240 jest na dwa stanowiska? Czy jest tam jakiś stały abonament jak w xneo? Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 28 minut temu, Aleksiejs napisał: czy licencja za $240 jest na dwa stanowiska Tak 29 minut temu, Aleksiejs napisał: stały abonament jak w xneo Jest, 10$ miesięcznie [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ok, dzięki. Bez abo xevil przestaje działać czy nie ma aktualizacji? Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 24 minuty temu, Aleksiejs napisał: Bez abo xevil przestaje działać xRumer musi być włączony, a bez abonamentu się nie włączy [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NT3 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam skąd wiziąć najlepsze proxy do harvestu w hrefera ? około 2k key multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dedykowany rabat na zakup XRumer standard+Xevil 3.0 dla użytkowników naszego forum. Tylko do 20 września rabat 100 USD, przy zakupie należy podać kod "optymalizacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty_001 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Z rabatem ile będzie kosztowała wersja standard i ile wersja business ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 @up 140 USD za standard SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Tak jak skorzystasz z kuponu rabatowego do 20 września. Цитата i ile wersja business ? Po pierwsze napisałem jasno, że rabat jest na wersje standard nawet to pogrubiłem....., po drugie po co Tobie biznes jeśli w wersji biznes wszystkie kopie maja stać na jednym IP. Z Xrumer kupowanie "na spółkę" nie wypala, złe kończy się, więc powiedz kolegom, że nie tym razem Wersja biznes niczym od standard nie różni się, absolutnie oprócz tym, że można odpalić 6 szt ale na 1 IP. W przypadku częstej zmiany IP bullet, uważam, że to jest nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty_001 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Rozumiem O wersję business zapytałem się z ciekawości. Swoją wypowiedz napisałeś w taki sposób jak byś wiedział o mnie wszystko a tak na pewno nie jest. Nie wiem o kogo Ci chodzi pisząc o moich kolegach ( moi znajomi nie zajmują się zarabianiem w sieci) ale również ich nie znasz i raczej nie wypada wypowiadać się o kimś kogo się nie zna Po za tym jeśli ktoś chce kupować na spółę to niech kupuje To że zablokują komuś licencje na używanie programu to jego sprawa nie moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Przepraszam, nie chciałem Ciebie obrazić ale temat z kupowaniem na spółkę z make-cash pamietam, masz tam taki sam login i awatar, więc nie znam Ciebie, ale znam dokonania Ale to nie jest miejcie na tą dyskusję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty_001 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Masz rację to nie jest miejsce na takie rzeczy Skoro Ty zacząłeś to ja tylko zakończę i koniec kropka bo szkoda robić offtop w temacie Nie pamiętam co tam jest napisane i szczerze nie za bardzo mnie to interesuje Było to dawno temu i zostało wyjaśnione. Aby nie robić z posta tylko offtopu to z takim rabatem na 100% kupuje soft i zrobię to na pewno jeszcze przed 20 września ( i tak miałem go kupić na dniach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Kod rabatowy "optymalizacja" będzie działać tylko do 20.09.2017 i działa tylko dla Polskich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Chyba 20.09.2017 1 Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi