bestos Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mam konkretną frazę do spozycjonowania, chyba bym musiał zrezygnować z kilku przedsięwzieć na rzecz tej nowej i niewiem czy jest sens. Domena pół roczna ale nic nie pozycjonowana. 4 - 6 miesięcy na pozycjonowanie Niewiem czy dam rade dojechać do top 10 klient ma marzenie nawet top 3. Budżet - z doświadczenia wiem że odpowieni. na tą frazę, ale niewiem czy nie zaszybko chcę to zrobić. Jak wy umawiacie się z klientami? Gwarantujecie zamierzony cel? Co jeśli w wyznaczonym czasie nie uda się dojechać do wyznaczonego miejsca? Zawsze pozycjonowalem malo popularne frazy te lepsze bardziej popularne to tylko dla siebie - swoja kasa, swoje ryzyko. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zbyt duzo ogolnikow za malo konkretow w twoim poscie. 1.Odpowiedz sobie jakich metod uzywasz i czy sa one skalowalne 2.Czy klient placi Ci za dzialania typu katalogowanie lub inne czynnosci czy wylacznie za efekt ? 3. Nikt rozsadny nie zagwarantuje klientowi osiagniecia pozycji. Wystarczy, ze za miesiac google zmieni algorytm 4.Jaka to fraza ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jak wy umawiacie się z klientami? Gwarantujecie zamierzony cel? Podpisanie umowy, płatność za efekty. żecz, mażenie RZ! Argh. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Fraza to jest "warszawa meble kuchenne" Klienta obchodzi tylko efekt z tego co słyszę nie zna się na SEO a raczej na handlu meblami Co gorsza mysli ze jak zaplaci powiedzmy 200 zł na miesiac to tak za 3-5mc bedzie w tym top 10. ehh niewiem czy sie brac za to. Ile Wy byście wzieli za takie coś? A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Pisze z komorki, ja sie rozliczam z 2ma firmami co miesiac, jako stala stawke, okreslam tak troche na oko jakie moga byc pozycje. Po ponad 7 miesiacach maja do mnie juz zaufanie. Pisze oczywiscie co zostalo zrobione, by wiedzieli, ze nie spoczywam na laurach. Jedna strona 20 pare fraz, 2ga strona 60 fraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Musisz umiec wycenic swoja usluge,nie jest to prosta sprawa zwlaszcza teraz,za 200 zl to mozesz zrobic wypas owiec w bieszczadach,a nie warszawa meble kuchenne no chyba ze lubisz pracowac za darmo. LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Po pierwsze obawiam się o Twoje możliwości i umiejętności, skoro obawiasz się tej frazy Po drugie - trzeba jednak i mieć na to pozycjonowanie kasę i zarobić na tym, więc obawiam się także o to, że nie zarobisz zbyt wiele, nie potrafiąc wycenić frazy Powiedz jasno klientowi z góry o jakich kwotach rozmawiacie - bo to główny aspekt brania się za to. Z odpowiednim budżetem nie ma fraz nie do zrobienia, jednak odpowiedni to często nieopłacalny. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ...Po ponad 7 miesiacach maja do mnie juz zaufanie. Pisze oczywiscie co zostalo zrobione, by wiedzieli, ze nie spoczywam na laurach. ... Tak z ciekawości: Piszesz klientowi do ilu dodałeś katalogów, precli, iloma SWL-ami go dopalasz ?? Czy tylko jakieś ogólniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To oddaj mi klienta za 200zł ma gwarancje top3 bo fraze nawet mój 12 letni kuzyn wy-pozycjonuje;) (oczywiście bez obrazy ma dobrego nauczyciela<skromny> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...art=60&sa=N do 70 miejsca zarypane głownymi domenami,sporo linków adwords , widać że spora konkurencja nawet @Netbusters_Group , 200 pln za tą fraze na top3, to ty po kosztach robisz czy jak? sam dokładasz do interesu? chyba że patrzysz tylko i wyłacznie na Wyniki 1 - 10 spośród około 517,000 i masz w du**e reszte czynników barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 @wojtecki1 Przesyłam raport gdzie zostało dodane, tj. katalogi, presell page, widzą, że pisze arty, reklamuje ich jeszcze trochę w sieci itd., SWL nie używam do tych pozycjonowanych stron , pokazuje również, że strona zdobywa linki (staty w Yahoo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Bestos Ponieważ akurat mi sie nudziło stworzyłem dla Ciebie mały raport, który może pomóc Ci ocenić konkurencję (top3). https://www.it-management.me/analiza.pdf Ocena ze wzgledu na PR przychodzacych linków jak i słowo kluczowe użyte w BL. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notintine Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Fajna analiza, to jakis automat robi? przydatna sprawa notintine notintine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Oczywiscie. Później tylko wkjenone do word + eksport do pdf. Fajna analiza,to jakis automat robi? przydatna sprawa notintine https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Fajna analiza. To jakieś autorskie narzędzie, czy ogólnie dostępne? Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.