Rzezniczek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No dzisiaj poszło w górę. Parę wskoczyło od razu z PR0 na PR3. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że PR jest coraz mniej wart Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspartam96 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 @Ludi Dokładnie, u mnie 2 serwisy o tej samej tematyce, jeden bardziej rozbudowany, półroczny - PR2, kilkudniowy, na darmowej domenie - PR3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że PR jest coraz mniej wart Ten tekst przewija się już po tym forum od kilku lat Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Takie sobie wyniki po update (w granicach PR 2/3, ale domeny 1-2 miesięczne). Wydaje mi się, że w ostatnich aktualizacjach PR łatwiej można było otrzymać PR 4 lub 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schollcc Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 jeśli chodzi o mnie to wolałbym żeby tego update nie było wszędzie -1 za to pozycje w G lekko podskoczyły. TWORZENIE SKLEPÓW PRESTASHOP BUDOWA SKLEPÓW PRESTA SHOP SZABLONY PRESTASHOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastar0 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wiele osób twierdzi, że PR nie ma znaczenia w pozycjonowaniu, bo tak jednak pokrótce jest. Jednakże PR w jakimś stopniu ukazuje pewną wartość danej witryny, jej atrakcyjność w wyszukiwarce itd. Poza tym PR w działaniach marketingowych znakomicie się sprawdza Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski. Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Klikając TUTAJ, przeniesiesz się do podstrony gdzie oferuję wysokiej jakości fotografię produktową w Częstochowie i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja Cie kręcę Ja Cię kręcę spadki i wzrosty i uwaga niektóre strony bez zmian ! 3 strony spadki 15 stron wzrosty a 120 jeszcze nie sprawdziłęm, jak tylko sprawdzę to od razu napiszę, żeby wszyscy byli doinformowani i wiedzieli jaki ze mnie pozycjoner :D :D Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja 120 jeszcze nie sprawdziłęm Tylko 120 ? co z Ciebie za pozycjoner to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że PR jest coraz mniej wart Ten tekst przewija się już po tym forum od kilku lat No i pewnie niektórym ten PR przekroczył już 50 skoro tak rośnie i nic nie jest wart... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tylko 120 ? co z Ciebie za pozycjoner O Ty świnio, ale ja Ci pokarzę (nie mylić z pokażę) jak opublikuję listę wszystkich stron na których mi Pr skoczył, wtedy Ci rura zmięknie Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wy tutaj hi hi ri hi a inni już mają +1 do pageranku ... Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomki Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 no no tylko jedna strona zaliczyła spadek o 1, a reszta poszła do góry, też tylko o jeden, ale zawsze cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Stare domeny mają albo redukcję, albo stoją w kolejce, wzrosty mają głównie młode domeny. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tutaj muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Mój blog, który ma dokładnie miesiąc został obdarowany na PR2 (świeża domena). Dodam, że jakoś mocno go nie katalogowałem, ale zaliczyłem kilka mocniejszych katalogów. Zobaczymy czy dalej się utrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 młode katalogi, zaniedbane w sumie, 6 sztuk na pr3, 16 sztuk na pr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.