virus4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hmm. Chyba coś się ta aktualizacja zbliża bo u mnie oprócz tego, że z n/a na 0 to jeszcze blog dostał PR1. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Również i za granicą od wczoraj ludzie dostają inne PR, także coś jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 idzie korekta Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jeśli ta aktualizacja faktycznie się odbędzie to strasznie szybko (bodajże 2 miechy temu była ostatnia). Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Stat21.com wczoraj przez pól dnia nie działał,straszny tłok na stronie,na bank idzie update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wskoczyło mi nawet z PR=0 na 4 Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wyskoczyło, czy powróciło? Bo po aktualizacji miałem trochę spadków, a teraz tam gdzie spadło to powracało. Na nowych z n/a weszło na 0. Jak Xann pisał, jest to raczej korekta, a nie aktualizacja - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wskoczyło, strona jest nowa, linkowana swlem. Pewnie złapała jakiś mocny link i stąd PR4. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie fajnie, jedna strona z PR 0 dostała 2, jedna strona, portal ogólnopolski, wszystko White SEO z PR 4 dostała 0 i inna firmowa z PR 3 dostała też 0. W sumie straciłem 5 oczek PR na stronach istniejących od lat! Coś tu nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Na pewno jest jakaś aktualizacja PR? Ja nie widzę żadnych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Na pewno jest jakaś aktualizacja PR? Ja nie widzę żadnych zmian.to, że nie masz zmian to przecież nic nie znaczy, nie na każdej domenie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodajfoto.pl Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wrr nic się nie dzieje. 1 strona u mnie straciła z PR1 na 0 ale ostatnio zauważyłem że często na stronach jest miesięczny spadek PR. No ale wkońcu po 2 miesiącach mogli by dać tego Update ;///// PR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgadza się, korekta. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Również sporo katalogów, których PR został wyzerowany - odzyskały dawną wartość. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Chyba coś się dzieje, u mnie jedna strona miała PR3, potem strona dostała szary pasek, a teraz zauważyłem PR1. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.