FiKaS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 @ Wojtek - pozycjonujesz w WP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Kiedy kolejne poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Aktualizacja dopiero pod koniec sierpnia lub nawet później (początek września). Będzie z pewnością, i nam również zależy na czasie. ps. miałem urlop stąd odpowiedź dopiero dziś Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez mela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Myślałeś coś o rabatach dla starszych użytkowników? Chciałbym kupić, ale to dla mnie duży wydatek, ale jak coś upuścisz, to na pewno się zdecyduję. Odpisz w temacie, albo na PW. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 masz już - 10% Zawsze możesz skorzystać z darmowych rozwiązań.... Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nawet ja będzie za 50zł to i tak znajdą się tacy, którzy będą chcieli rabat... dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Starszy użytkownik = bardziej doświadczony użytkownik = bardziej zaradny użytkownik - wypłacalny Cena jest odpowiednia, @wojtekk - dobrze powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Informuję, że niestety aktualizacja zaplanowana na koniec sierpnia, przesunie się w czasie do połowy września. Związane jest to z moim nie planowanym wcześniej wyjazdem. Zapewniam jednak, że warto czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeśli zawodowo zajmujesz się SEO i masz chociaż trzech klientów co robią u ciebie kilka fraz (nawet 2-3) to stać cię na tego tego typu narzędzie. Domyślam się jednak,że albo zajmujesz się hobbystycznie,albo masz jednego skromnie płacącego klienta. W takim wypadku polecam darmowe narzędzia (są!) lub Free Monitor for Google. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeśli zawodowo zajmujesz się SEO i masz chociaż trzech klientów co robią u ciebie kilka fraz (nawet 2-3) to stać cię na tego tego typu narzędzie.Domyślam się jednak,że albo zajmujesz się hobbystycznie,albo masz jednego skromnie płacącego klienta. W takim wypadku polecam darmowe narzędzia (są!) lub Free Monitor for Google. tylko nie zapomnij skrupulatnie codziennie notować wyników na kartce papieru (dla bardziej zaawansowanych - print screen ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adneo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak wygląda aktualizacja starszych wersji? Jeśli posiadam wersję ze stycznia tego roku o to czy mogę po prostu wgrać wersję 4.0, czy muszę wprowadzać poklei wszystkie aktualizacje jakie były w tym roku? Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez adneo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie ma możliwości pominięcia poprzednich aktualizacji. Należy je przeprowadzić jedna, po drugiej. Jeżeli potrzebujesz pomocy, zapraszam do kontaktu e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mateusz, to już nie mój biznes czy jak komuś szkoda kasy na soft to będzie sobie pisał wyniki na kartce czy też na papierze toaletowym i to potem na kalkulatorze liczył Mając kilku klientów SEO nie wyobrażam sobie nie posiadać tego narzędzia. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Koszt jest jednorazowy, i tak jak mówisz - soft jest niezbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) Czy w przypadku zakupu licencji autor mógłby zaimportować dane dotyczące dwóch stron z systemu darmowego seo-stat lub twojepozycje.pl?? W przypadku jednej strony chodzi mi o dane za lipiec, sierpień i wrzesień, a drugie tylko sierpień i wrzesień Edytowane 15 Września 2010 przez Danae Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi