novum Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 @Stat4seo kiedy wypuszcicie tą najnowszą płatną 30 zł aktualizacje? Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Co będzie zawierała ta płatna aktualizacja, bo nie jestem w temacie ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daftpunk Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Skąd bierzecie proxy do Stat4seo? darmówki, czy jakaś płatna usługa? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 @novum: nie chcę składać obietnic bo często wychodzą nowe rzeczy które opóźniają premierę. Staramy się żeby aktualizacja (a właściwie premiera nowego Stat4Seo) miała miejsca jak najprędzej. @arve_lek: system został przebudowany - napisany od zera. Całość oparta na Symfony 2. Kilka nowości + lepsza budowa kodu pozwoli nam na szybsze jego rozwijanie. Trzeba było zrobić krok do tyłu, żeby później móc szybko iść do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Czyli będzie to płatne dla obecnych użytkowników +30zł? Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewosz Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 system został przebudowany - napisany od zera. Całość oparta na Symfony 2. Kilka nowości + lepsza budowa kodu pozwoli nam na szybsze jego rozwijanie. Trzeba było zrobić krok do tyłu, żeby później móc szybko iść do przodu. ok przebudowany, ale jaka z tego korzyść dla klienta, bo że korzyść dla twórców to wiadomo przydałoby się napisać co będzie ze strony użytkownika MULTIKONTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Panowie poczekajcie az to bedzie gotowe i cennik też - zadajcie pytania zanim cokolwiek zostanie zrobione ... to nei ma sensu. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dokładnie, jak pojawi się aktualizacja to pojawi się też dokładna informacja o tym czy jest ona płatna i w jakiej wysokości oraz co wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Luz Paweł przecież ja nie płacze o kasę, tylko się spytałem, bo ktoś wyżej tak napisał. Czekam cierpliwie... ... ... ... ... długo jeszcze? Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Skąd bierzecie proxy do Stat4seo? Np. z proxymarket.pl (opcja z API) Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Chciałby w wielu frazach przy danej stronie zmienić częstotliwość sprawdzania np. z codziennie na co 3 dni. Można zrobić to pojedynczo: edytować frazę i ustawić częstotliwość. Jednak dla większej ilości fraz to bardzo czasochłonne. Jak zmienić to ustawienie dla większej ilości fraz za jednym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Tak zapytam przy okazji, kiedy będzie zapowiadana płatna aktualizacja? 2 m-ce upłynęły. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez novum Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kolejny bug, który dziś wyłapałem. Dlaczego po terminie zakończenia umowy, system nadal nalicza płatności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Termin zakończenia umowy to tylko pusta informacja, zostało to wprowadzone dla wygody by mieć datę na widoku. Później miało to zostać wykorzystane do różnych warunków (wstrzymane autofaktur czy naliczania płatności, wstrzymywanie monitorowania danej strony/usuwanie jej itp. itd.) ale wciąż w tym temacie nic nie wiadomo. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dla jednego z projektów mam ustawioną metodę sprawdzania na standardową czyli kwota za frazę dzielona jest na ilość dni i są codzienne opłaty cząstkowe. Nie wiem tylko skąd (i dlaczego) dzisiaj w podsumowaniu rozliczenia niektóre kwoty są przekreślone i obok są wpisane nowe (3-4 x niższe) w czerwonym kolorze. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło, przeklikałem projekt i ustawienia, ale nie rzuciło mi się w oczy nic do ustawienia co mogło by mieć na to wpływ. Pomożecie? Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi