General_Depet Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Bo w grę by wchodziły takie wartości jak: site, wiek, linki ale nie jakość :) A od kiedy jakość zależy od PR ? iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 A od kiedy jakość zależy od PR ? W algorytmach SWLi PR jest jednym z najważniejszych wyznaczników jakości strony. edit Fakt, faktem w takiej sytuacji ilość śmietników zwiększyła by się. Pomijając takie gdybanie, już dziś nikt przy zdrowych zmysłach nie podłączy systemu pod wartościową stronę bo to grozi filtrem, tylko tworzy się pod takie site precelki, aby zdobywały ptk. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala2222 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja chyba się potnę żyletką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja chyba się potnę żyletką :) A tam żyletką.Ja już wyjmuję katanę (dla niezorientowanych miecz samurajski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nareszcie Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 W algorytmach SWLi PR jest jednym z najważniejszych wyznaczników jakości strony. I z tym się zgodzę iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Coś nie wydaje mi się, że pagerank już zniknie, z drugiej strony - kto wie... Ciekawe kiedy caffeine odpalą w końcu w normalnych serpach Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 zniknięcie PR oznaczało by tylko tyle że był to pic na wodę foto montaż, wątpię żeby google na taki skandal sobie pozwoliło ps. rynek handlu linkami by legł w gruzach Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroofka Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 zniknięcie PR oznaczało by tylko tyle że był to pic na wodę foto montaż, wątpię żeby google na taki skandal sobie pozwoliło ps. rynek handlu linkami by legł w gruzach z tym się zgodzę bo ludzie tylko na pr patrzyli ,ale może ich to chociaż nauczy ze pr nie jest żadnym czynnikiem tylko podsumowaniem i będą bardziej się interesowali co kupują https://dobree.pl - śmieszne cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 E tam, można się przełączyć/przjeść na alexa rank. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem o co chodzi, ja wyrywkowo sprawdziłem na kilku moich i na każdej jest PR 3 lub 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Content - czym sprawdzasz? Ja na digpagerank.com przy "Vibrant DCs 50 ip" mam na większości OFF, na pozostałych N/A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Siejecie ... Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 zniknięcie PR oznaczało by tylko tyle że był to pic na wodę foto montaż, wątpię żeby google na taki skandal sobie pozwoliło ps. rynek handlu linkami by legł w gruzach A kto powiedział, że PR jako taki zniknie? Co najwyżej nie będzie on udostepniany jak teraz dla ludzi i tyle, a dla handlarzy linkami, właścicieli systemów, osób uzywających paska w toolbarze jako wyznacznika jakości strony aż tyle i tyle na ten temat :] - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniver Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 qrcze - a ja chciałem zobaczyć zielony pasek na mojej stronie która wreszcie nie jest spamem ..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.