KNS Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam Zakupiłem od pewnego pana kilkanaście stron typowych zapleczówek (15 podstron). Wpisując w google treść z indexu natrafiłem na kopię tych stronek. Przykładowo biologia4.info czy biologia8.info. Tych klonów jest na pewno ponad 10. Prosiłbym właściciela tych domen, stronek, czyli Łukasza M o kontakt. Pozdrawiam i mam nadzieję, że szybko to wyjaśnimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 potwierdzam. nadziałem się na tego samego Pana... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 webfach@tlen.pl GG - 8552984 (nie) Polecam tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 GG nie zmienił, mejla owszem ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A tak z ciekawości zapytam, jaka była cena jednej zapleczówki? Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 na tekstach ostatnio są same przekręty :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 patro, jedna zapleczówka 15 podstron to 25zł, ale to typowo pod SWL. Tyle ze takich stron się bierze setki, przynajmniej ja biorę tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Huh, no to współczuję - spora wtopa. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 rozumiem że 15 podstron = 15 artów to cena 25zł za stronkę jest śmiesznie mała, czasami warto dołożyć i nie nabierać się na taniochę Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jak coś jest tanie to niestety nie może być dobre czy nawet przeciętne. Średni unikalny tekst to około 3,5 netto za 1k znaków przy hurcie można znaleźć trochę taniej ale trzeba uważać bo często są sprzedawane kilkakrotnie. Przyzwoita unikalna zapleczówka z 10 podstronami musi kosztować około 50 pln. żeby opłacało się ją robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Takim "gościom" musimy powiedzieć NIE! ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Not FoundThe requested URL /trawa_jako_pokarm.html was not found on this server. nie wiem o co chodzi znaczy wiem bo kolo zrobił i zaindeksował strony a nikt ich nie potrzebowal więc postanowił sprzedać tylko jeden mały problem ... stronki nie wpadną wam do ELITE bo są zaindeksowane .. ile płaciliście za tą stronę ?? jak 25 to miejcie pretensje sami do siebie ... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 tomek_25, lol, wiem o tym Robi dla nas 2 osoby po 25zł, jedna wykonała już 100 stron bez problemu w linkme, a druga widzicie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Robi dla nas 2 osoby po 25zł, jedna wykonała już 100 stron Wakacje się już kończą powoli... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 25zł to trochę nieopłacalne. Jak już wyżej inny wspomnieli, bardziej opłaca się wydać troszkę więcej, kupić od kogoś zaufanego niż potem mieć takie "problemy". Robi dla nas 2 osoby po 25zł, jedna wykonała już 100 stron Wakacje się już kończą powoli... i? ja jakoś nawet w okresie, kiedy się uczę w szkolę potrafię zrobić tygodniowo tyle zaplecz ile na wakacjach. Wystarczy tylko dobrze sobie zaplanować wszystko Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.