LuckySpamer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak zarządzam zapleczem? hmm... "na pałe" i wychodzi Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak zarządzam zapleczem?hmm... "na pałe" i wychodzi no na krótką metę to nawet najlepszy sposób... ale jak stronek robi się trochę to trzeba jakoś to kontrolować i w moim przypadku metoda "na pałe" już się nie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zalezy pod co robisz - jak LuckySpamer jak niemam pod SWL - stawiasz, podpinasz, podlinkowujesz wg potrzeb i sobie stoi do banana. Tzw metoda na pałe. Jesli jakies sersze tematyczne stronki, które musisz kontrolować, odpowiadać ludziom na emaile - to już jakis systemik, coś automatyzącego życie ułatwia. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 ech.. pytanie Każdy seowiec ma jakieś swoje spisy domen, blogów, precli, etc. Możesz je zamieszczać w dokumentach typu excel czy nawet notepad. Na ten przykład, zrobiłem jakiś czas temu kilkadziesiąt blogów o różnej tematyce na darmowych hostingach. Teraz żeby mi kont nie pousuwali to musiałem się tam zalogować. Do tego były mi potrzebne adresy, loginy, hasla i maile z jakich korzystałem. Problemem okazał się fakt, że zapomniałem na jakim dysku/kompie to zapisywalem po 40 min. zguba się odnalazła Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja tylko powiem jedno, treść i jeszcze raz treść. Zaplecze musi wyglądać naturalnie, być często aktualizowane, nie napakowane niepotrzebnymi pierdołami. Dobrze i zadbać o jakiś nietuzinkowy layout strony. Najważniejsze żeby był tematyczny, to sukces gwarantowany. Wiem co mówię, posiadam 1 zaplecze (ostatnio się nim pochwaliłem), artykuły dodaje co drugi dzień, z unikalną treścią, często angielskie artykuły tłumaczone na język ojczysty, lub tworzone kompletnie od nowa, rzadziej kopie. W artykułach linki do dwóch docelowych stron nic więcej, parę linków przyjaznych, od niedawna drobny swl . Blog został założony 1,5 miesiąca temu, trafiła się aktualizacja, wskoczył PR3, rewelacja, P.S. headery i inne rodzynki - doskonała przyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 artykuły dodaje co drugi dzień Oj tak. Częste aktualizacje bardzo dużo dają. Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salesperson Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 a wy to zaplecze sobie stawiacie na domenach własnych, czy może też na darmowych aliasach (w przypadku gdy mamy do czynienia właśnie z aliasami to tam mają opcje przekierowywania, wtedy google nam to zindexuje?) www.webvalue.pl - wycena portali internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 a wy to zaplecze sobie stawiacie na domenach własnych, czy może też na darmowych aliasach (w przypadku gdy mamy do czynienia właśnie z aliasami to tam mają opcje przekierowywania, wtedy google nam to zindexuje?) Na własnych i na cudzych różnie to bywa. Aliasy nie służą do pozycjonowania. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salesperson Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 a wy to zaplecze sobie stawiacie na domenach własnych, czy może też na darmowych aliasach (w przypadku gdy mamy do czynienia właśnie z aliasami to tam mają opcje przekierowywania, wtedy google nam to zindexuje?) Na własnych i na cudzych różnie to bywa. Aliasy nie służą do pozycjonowania. No bo czytałem tutaj trochę ten wątek i niektórzy mają po 30 tys. serwisów, co oznaczałoby spore wydatki na utrzymanie 30 tys. domen, nie wiem czy dobrze zrozumiałem Swoją drogą wydaje mi się że najlepszym sposobem jest przechwytywanie ciekawych starych domen i stawianie tam najprościej blogów z ciekawą treścią. www.webvalue.pl - wycena portali internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 no stawianie blogów z ciekawą treścią to wysoka poprzeczka, zdecydowanie łatwiejsze jest postawienie stronki w html'u z ciekawą treścią Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Swoją drogą wydaje mi się że najlepszym sposobem jest przechwytywanie ciekawych starych domen i stawianie tam najprościej blogów z ciekawą treścią. tak dokładnie tak Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 najlepszym sposobem jest przechwytywanie ciekawych starych domen Stara domena, która straciła bl jest mało wartościowa. Częste aktualizacje bardzo dużo dają. Jeżeli ktoś ma poniżej 100 stron zapleczowych to taka aktualizacja jest wskazana (1 art w miesiącu starczy), a jak ktoś ma ich ponad tysiąc to 1 art na 6 miesięcy też ładnym jest wynikiem. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Stara domena, która straciła bl jest mało wartościowa. hmm... nawet jesli stracila bl to jest duzo bardziej wartosciowa niz nowa domena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jak buduję swoje zaplecze? Powoli i zarazem szybko. Jakościowo ale także ilościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salesperson Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jeszcze tak się zastanawiałem, bo generalnie jak tworze sobie nowych 5 stron w miesiącu to robie tak że kupuje potem linki na allegro żeby domeny jakieś PR załapały i się zindexowały w google. Ostatnio jednak się tak zastanawiam czy to się opłaca, czy nie lepiej dodać do lepszych katalogów i czy na bazie dodania do katalogów PR domeny też wzrośnie? Czy ktoś robił testy tego typu że założył bloga z domeną z PR=0, nie pozycjonował jej tylko dodawał do paru dobrych katalogów i czy PR tej domeny wzrósł na bazie tylko dodania do katalogów? www.webvalue.pl - wycena portali internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.