Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszukiwarka już poprawiona czeka na wysłanie razem z innymi poprawkami + proxy

Co do abonamentowego czasu kodu to sam nie wiem... to można zrobić ręcznie pilnując kiedy taki kod usunąć :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Panowie jak możecie pomóżcie - robię pierwszą aktualizację do 1.41 i już nie mam sumienia zadręczać generała na prw, więc może wy pomożecie

Pozmieniałem pliki i prawie wszystko działa - poza :P

1. opis kategorii i podkategorii pojawia mi się w formacie :

Podkategoria: Array - strona 1 - ESPF - Entuzjazm, Szybkość, Profesjonalizm, Fakty

jak i gdzie wywalić to array?

2. we wpisie wywala mi kategorię do góry

https://espf.pl/s-413/przeprowadzki_wroclaw/

w którym miejscu poszukać aby to przestawić?

3. czy shrinkweb normalnie wam działa? i czy kod, który należy wkleic w PA to zwykły kod czy ten secret?

Pozdrawiam

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

1 i 2 - wprowadź przynajmniej obowiązkowe zmiany w templatce wg instrukcji w pliku readme_update-polish.txt

3 - kod Access Key :P

I jeśli masz problem pisz śmiało na kontakt@seokatalogi.pl - mnie się nie da zadręczyć :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie wiem od czego się to stało, ale dziś gdy wcisnąłem optymalizację bazy danych wyskoczyło to

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/***********/public_html/includes/optimization.php on line 394

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/*****************/public_html/includes/optimization.php on line 394

Co się stało ?

Edytowane przez wyciorex

wyciorex - te błąd nadal występuje ?

Lesiu - czy chodzi Ci o to że w PA masz zaznaczoną opcję Nowe strony na NIE a ktoś (a raczej coś) Ci dodaje wpisy ? Jak tak to nie jest błąd - zostawiłem tę furtkę otwartą specjalnie żeby wyłapać dodawarki. Jak Tobie to przeszkadza to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - podeślę pliczek z dodatkową linią walidacji.

Mnie nie interesuje jaką zostawiłeś furtkę... moim zdaniem przez taką "furtkę" ludzie mają teraz więcej pracy bo z zamkniętych katalogów muszą usuwać spam. Jednocześnie proszę wysłać na mojego maila (tego, na który przychodzą aktualizacje) informację jak załatać tę dziurę, a najlepiej po prostu przesłać plik do podmiany.

wyciorex - te błąd nadal występuje ?

Tak - chyba wszystko działa oprócz optymalizacji bazy danych. Nie jest mi to teraz jakoś szczególnie potrzebne, zgłaszam tylko, że co jakiś (średnio długi) czas to wciskam i teraz dopiero widzę problem. Może to kwestia tego pliku co dostałem w celu pokazywania statystyk ?

ktoś zna jakąś alternatywę dla obecnego systemu do miniaturek w seoku? wiem, że jest kilka takich serwisów ale albo coś nie chcą współgrać z seokiem albo ogólnie są beee...

Swego czasu szukałem, ale... nie znalazłem niczego godnego uwagi... Wydaje mi się, że jesteśmy skazani chwilowo na STW...

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!