wlodarski Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) @alleweb fajnie że masz inicjatywę i chęciale czy zapytałeś ludzi czy chcą być na takiej liście? Ja nie chce być w takim spisie, proszę skasować moje katalogi. Masz racje nie zapytalem. Mea culpa. W takim razie lista znow bedzie prywatna bo nie zamierzam kasowac zadnych pozycji;) Edytowane 8 Marca 2010 przez alleweb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 General małe niedopatrzenie z twojej strony w pliku admin/..../home.php oraz w pliku admin/..../cat.php w PA dla użytkownika wyświetla się -> Podwójne kliknięcie "odznacza" opcję. schowaj to między <? if (check_admin(.......) != '') : ?> Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja mam propozycje do wersji 1.4 - dodanie blokowania całych domen maili np. mail.ru, bo ostatnio właśnie ruskie mi zakładają konta w katalogach, nie wiem po co, i nie ma jak ich zablokować Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) int24 -> dzięki poprawię. Rocky77 -> nie wiem czy uda się to jeszcze zmieścić do 1.4 i tak już szykuje się spore opóźnienie ze względu na ilość zmian jakie zaproponowaliście Edytowane 10 Marca 2010 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja mam propozycje do wersji 1.4 - dodanie blokowania całych domen maili np. mail.ru, bo ostatnio właśnie ruskie mi zakładają konta w katalogach, nie wiem po co, i nie ma jak ich zablokować ja wiem po co - sprawdzają czy mozna wyswietlic profil usera i nawstawiac tam linków Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 jak tam aukcja zgred? co sie stanie z domena jak zdejmiesz przekierowanie z bo-tak-xann.pl? boskiepieniny beda mialy jeszcze jakies linki czy beda problemy z powodu dolozenia i zdjecia duzej liczby linkow? pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ciekawe jak skrypt sprawdza się w przypadku na prawdę wielkich katalogów, gdyż z jednej strony mocno obciąża mysql, a z drugiej cachuje całe podstrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Całkowicie przerabiam szablon SEOKatalogu i teraz po zgłoszeniu strony i wysłaniu formularza nie wyświetla się komunikat "Dziękujemy za zgłoszenie strony. Musi jeszcze zostać zatwierdzona przez administratora", tylko od razu przekierowuje na stronę podkategorii i użytkownik może być zdezorientowany, nie wiedząc, czy formularz został wysłany prawidłowo. Prawdopodobnie wyciąłem przez przypadek jakiś kawałek kodu odpowiedzialny za wyświetlanie komunikatu po zgłoszeniu wpisu i nie potrafię tego naprawić. Proszę o pomoc. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Ciekawe jak skrypt sprawdza się w przypadku na prawdę wielkich katalogów, gdyż z jednej strony mocno obciąża mysql, a z drugiej cachuje całe podstrony. Jeśli masz go na shared to Twoja miara obciążenia nie jest miarodajna Już to pisałem - ten sam katalog (ok. 1000uu/dziennie) generował 2,5% obciążenia w hekko a w laohost zaledwie 0,2% - powtarzam: ten sam katalog, ten sam ruch. Miarodajne są dopiero testy na dedykach które zostały zresztą przeprowadzone > https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry642144 W każdym razie - o ile nasza templatka nie wymaga jakichś super dynamicznych dupereli to polecam włączyć cache. fahofiec -> sprawdź w pliku header.php czy masz: <? if ($_SESSION['error'] != '') : ?> <div id="error"><?=$_SESSION['error'];?></div> <? endif; ?> <? if ($_SESSION['info'] != '') : ?> <div id="info"><?=$_SESSION['info'];?></div> <? endif; ?> Edytowane 10 Marca 2010 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurak Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Coraz większy bałagan sie robi w tym temacie. Przydałoby się jakieś osobne forum dla skryptu, lub chociaż subforum jak ma otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ain997 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 propozycja do następnej wersji Seokatalogu: - ograniczenie czasowe wpisu, np jeden rok i później przypomnienie żeby zaktualizować wpis, cel: z jednej strony forma zabezpieczenia przez znikającymi stronami, z drugie przed nieaktualnymi danymi adresowymi firm np pozdrawiam Nowoczesny Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 przeciez mozna ustawic na ile dni moze by wpis, nie? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ja mam taką mała wątpliwość co do oczekiwania na wersje 1.4 - pomysłów/poprawek/udoskonaleń zostało zgłoszonych dosyć dużo, lista jest już pokaźna przez co czas pojawienia się wersji 1.4 coraz bardziej się wydłuża, czy nie byłoby lepiej, wypuszczać co jakiś czas kolejnych wersji z mniejsza iloscia wdrozen? pozniej jak poleci taka paczka moze zapanowac chaos ... wiadomo, ze zdarzaja sie bledy, poza tym cos moze nie działac tak jak przypuszczalismy, cos moze sie nie sprawdzic w zaoferowanej formie itd itd itd.. no nie wiem, tak jakos od kilku dni mam takie obawy ;/ Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 moskit - moim zdaniem twoje obawy sa bezpodstawne ja wole poczekac na jedna paczke i raz sie meczyc z aktualizacja (sporo katalogow i sporo roznych skorek) niz co 2-3 tyg wgrywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Free template: ST-03 dla wersji 1.31 Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi